Jim Carrey ja kupla

Tuli katsottua Jim & Andy: The Great Beyond -dokumentti. Se oli varsin otteessaan pitävä ja vaikuttava teos. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille Netflixin töllöttäjille.

Kyseisessä dokkarissa liikuskeltiin myös tietoisuuteen liittyvissä teemoissa. Carrey kertoi siinä myös Truman Show -elokuvasta. Hän sanoi sen olleen hänelle “totta” ja kertoi oikeastikin eläneensä kuplassa kyseisen elokuvan tekemisen aikaan. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla tarkemmin minkälaisesta kuplasta oli kyse… ja tiedostaako Carrey nykyään kaiken siihen(kin) elokuvaan kätketyn esoteerisen symboliikan? Entä osaisiko hän valaista katsojia tämän sisällön syvällisemmästä tarkoituksesta?

Ja onhan Carrey laukonut raflaavia heittoja myös Illuminatista ja “kaiken ilkkuvasta kielestäkin”. Miten paljon tämä mies oikeasti tiedostaa ja miten paljon on edelleen maskia? – Ja onko sillä mitään väliä, jos suuri yleisö ei edelleenkään tajua aiheesta hölkkäsen pöläystä?

Yrjö Kallisen puheita mukaillen: “Kaikki me elämme enemmän tai vähemmän kuplassa”!

Poks poks!

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *