Muita kummia blogeja

KummaJuttu -blogi on aina pyrkinyt kyseenalaistamisen kautta löytämään erilaisia näkökulmia maailman menoon ja varsinkin aiheisiin, jotka tuntuvat syystä tai toisesta kummalliselta. Onko kaikki sittenkään ihan niin kuin meille tv-uutisissa kerrotaan? Ovatko kaikki salaliittoteoriat oikeasti pelkkää hömppää vai voisiko jossain olla jopa perää? Voisiko elämällä olla jokin muukin sisältö ja merkitys kuin pelkkä oravanpyörässä juokseminen? Kuka sen oravanpyörän omistaa? Mitkä ovat niitä asioita, joista minun ei edes haluta tietävän mitään? Entä ne, joista kukaan ei tunnu tietävän mitään?

Tällä hetkellä oma elämäntilanne on kuitenkin sellainen, ettei aika juurikaan riitä näiden asioiden pohdiskeluun tai ainakaan niistä kirjoittamiseen. Siksipä viittaan muutamaan muuhun kotimaiseen blogiin, joihin suosittelen “kummista jutuista” kiinnostuneita tutustumaan. En tietenkään allekirjoita minkään toisen julkaisun juttuja täydellisesti, mutta osaan silti arvostaa niitä, jotka pyrkivät löytämään vaihtoehtoisia näkökantoja asioihin. Tässä pari sellaista julkaisua:

  1. Eliitin esoteeriset symbolit -blogi
  2. Polkeutumaton -blogi
  3. Funtsittavaa -blogi

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa!

Hyvää loppuvuotta kaikille!

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *