Kummia kylpyjä

Käytin tänään pitkästä aikaa vähän pidemmän tovin kummien juttujen parissa. Katsoin mm. ison läjän Truthstream Media -Youtube kanavan videoita. Tuon kanavan videot on kyllä pääosin ihan hyviä, vaikka en kaikista asioista ihan samaa mieltä olekaan. Ja tärkeintähän näissä aiheissa onkin juuri se, että alkaa itse miettimään ja käyttämään omaa päätään ja katsomaan asioita erilaisesta kulmasta.

Noiden videoiden lisäksi valitsin YouTubesta arvalla yhden Pizzagate-videon (alla), koska halusin palauttaa mieleen senkin aiheen. Ja totta vie.. edelleenkin kyseinen aihe aiheuttaa kierrosten nousua. Melkein voisi sanoa, että vihaksi pistää. Onko kukaan vieläkään antanut mitään seliseli-selitystä sille mitä ne Wikileaksiin vuodetut sähköpostit tarkoitti?

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *