Appiukko sai lahjaksi peltokuvion

Sain äsken tietää, että juuri appiukkoni 60-vuotis syntymäpäivänä Suomusjärvelle ilmestyi peltokuvio (100 metrin päähän heidän rakennuksesta). Alla kyseisen peltokuvion yksinkertaistettu malli. Valokuvia löytyy täältä. Nuo tallomisjäljet ovat peräisin ihmisistä, jotka tulivat ihmettelemään ilmiötä jälkikäteen. Aika mielenkiintoista…

Lisää suomalaisista peltokuvioista täällä:
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=4564

Yksi kommentti artikkeliin ”Appiukko sai lahjaksi peltokuvion

  1. Niin ja vielä tällaisena hauskana huomiona se, että tuossa kuviossahan on 5 täyttä ympyrää ja kuudes täyttymässä 🙂 Tää on nyt oli tällainen täysin maallikon tekemä tulkinta, mutta en malta olla sanomatta. Hih.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *