Sikarokotteet herättää yhä enemmän epäilyjä

Kuulin eilen tytöstä, joka oli saanut koulusta lupalapun vanhempien täytettäväksi. Lapulla vanhemmat antavat ohjeet siihen miten lapsen saa rokottaa (tuleeko vanhemman olla mukana, missä rokote tulee antaa jne.) Vaihtoehtoa rokotteesta kieltäytymiseen ei ollut. Kun lapun vei takaisin kouluun omalla ”ei kiitos” tekstillä täytettynä, nousi asiasta pieni mekkala.

Taudilla pelottelu on jo aikoja sitten mennyt överiksi. Propagandan mittakaava alkaa jo muistuttamaan 2001 vuoden hulluja aikoja, jolloin ihmisille myytiin laskuvarjoja siltä varalta, että joutuvat hyppäämään työpaikan ikkunasta ulos. Tämän aamun uutinen taas kertoo, että Yhdysvalloissa lapsia halutaan jopa tuplarokottaa

Ei voi ymmärtää. Wake up!

Yksi kommentti artikkeliin ”Sikarokotteet herättää yhä enemmän epäilyjä

  1. ”Yhdysvaltain hallinnon teettämistä tutkimuksista selviää myös, että raskaana olevat sietävät hyvin sikainfluenssarokotetta. Pahoja sivuvaikutuksia ei ole tullut.”

    Mitä nyt lieviä epämuodostumia sikiössä? Koskahan tuon rokotteen pitkäaikaisia vaikutuksia sikiöön on keretty tutkimaan?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *