Yölliset kauhukohtaukset ja DMT

Oma kiinnostukseni erilaisiin mystisiin asioihin, joita tämäkin blogi käsittelee, on lähtöisin jo lapsuusajoista. Koin tuolloin unihäiriöitä, joita kutsutaan nimellä ”Yöllinen kauhukohtaus” tai englanniksi ”Night terror”. Suosittelen tutustumaan ilmiöön, sillä jos kyseinen kohtaus sattuu vaikka omalle lapselle, voi olla aika huuli pyöreänä, jos ei tiedä mitä tapahtuu. Tai voihan se sattua vaikka omalle kohdalle kun Mayojen kalenteri päättyy 😉

Tältä sivulta löytyy ihan mielenkiintoinen kirjoitus tästä unihäiriöstä ja juurikin noin olisin itsekin kuvaillut kohtausta. Itsekin nousin yleensä kävelemään ja yritin ”herättää” itseäni sytyttelemällä valoja jne, mutta koska kyseessä ei ole uni vaan toisenlainen tietoisuuden tila, siitä ei voi poistua muuten kuin menemällä takaisin nukkumaan ja rauhoittamalla mielensä.

On esitetty teoria, että yölliset kauhukohtaukset johtuvat aivojen (käpyrauhasen) yöllä erittämästä DMT:stä. Se kuulostaa ainakin näin maallikon mielestä varsin hyvältä teorialta ja villi arvaukseni on, että ollaan niin sanotusti asian ytimessä. DMT:n kemiallinen kaava:

23.7.2011 löydettiin myös aika erikoinen peltokuvio:

Tässä yksi video tuosta peltokuviosta.

Tässä videosarjassa vähän lisää aiheesta:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=oQEqM3Ixa44&w=420&h=315]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=B48YTvG2lRs&w=420&h=315]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9TUPhSDjNEc&w=420&h=315]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ytff8Zn5U3s&w=420&h=315]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Pi2FBFAhxf8&w=420&h=315]

Heh, näköjään myös Jim Carrey on kokenut erilaisia tietoisuuden tiloja:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=u4M3wlQK6VI&w=560&h=315]

3 kommenttia artikkeliin ”Yölliset kauhukohtaukset ja DMT

 1. Tuosta videosarjasta oppii muuten taas uutta siitä kovakuoriais-symboliikasta (Scarab beetle)

  Vastaa

 2. DMT on kyllä mielenkiintoinen kemikaali:)

  Minulla tuli joskus pari vuotta sitten useina öinä unihalvauksia. Yöllä tuli siis herättyä siihen, että ei pystynyt liikkumaan ollenkaan vaikka oli täysin hereillä. Yleensä niiden aikana tuntui että jokin uhkaava ”voima” tms. tulee koko ajan lähemmäksi. Vaikka yritti huutaa niin suu ei suostunut liikkumaan. Pelko jota niiden aikana esiintyi on jotain mitä ei pysty sanoin kuvaamaan.

  Joskus niiden aikana tuntui myös kuin kehossa kulkisi valtava ”sähkövirta”. Kun googlettelin aiheesta eksyin sivuille joissa kerrottiin että tuosta ”sähkötilasta” olisi todella lyhyt matka ruumiistairtautumiseen.

  Vastaa

 3. Noi unihalvaukset on kans kiinnostavia. Mulla on myös ollut sellaisia kokemuksia, että herään yöllä tai ammulla, nousen sängyllä istumaan ja vasta 5-10 sekunnin päästä muistan kuka olen. Se hereilläoloaika ennen sitä ”palautumista” on aika hemmetin kysymyksiä herättävä hetki, koska kun ”ego” palaa yhtälöön, sen tajuaa harhaksi. Itse asiassa tämä blogi sai alkunsa yhdestä tuollaisesta aamusta 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.