Kuplien puhaltelua

The Gorbett Report otti muutama päivä sitten kantaa sisällön filtteröintiin ja informaatiokupliin, joissa ihmiset elävät joko tietoisesti tai tiedostamattaan (video tämän jutun lopussa). Itse olen miettinyt tätä samaa asiaa usein. Suomessa suurinta keskustelua kuplista on käyty varmaan turvapaikanhakijoihin ja poliittiseen sijoittumiseen liittyen, mutta kuplia on niin monenlaisia. Mitä aiheita sinä seuraat ja minkälaisia mielipiteitä suostut kuuntelemaan? Onko valinta sinun ja onko se tietoinen?

2 kommenttia artikkeliin ”Kuplien puhaltelua

  1. Pidan kovasti blogistasi mutta taytyy tunnustaa etta taa video oli paljasta paskaa. Joistain Corbett’in jutuista diggaan myos mut hei taa oli kylla huuhaata.

    Vastaa

  2. Kiitosta vaan. Niinhän se on, että kaikki jutut ei kolahda kaikille ja joskus se ”samalle aaltopituudelle” pääseminen riippuu myös päivästä. Kun tuon jutun postasin, se resonoi mulle vahvasti. Ja edelleen mietin lähes päivittäin mitä mielipiteitä kuuntelen ja miksi..

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *