John F. Kennedyn murha

Aiemmassa jutussa pohdin sitä miten paljon nykynuoret mahtavat tietää totuusliikkeen historiasta ja muusta aiheeseen liittyvästä. Jos 9/11 alkaa olemaan monille jo kaukaista historiaa niin JFK:n murha on sitä vielä useammille. Sehän tapahtui jo kauan ennen omaakin syntymääni.

Suosittelen aloittaaan aiheeseen tutustumisen vaikka alla näkyvästä videosta. Siinä on myös jotain tuoreita huomioita niiden papereiden pohjalta, jotka julkaistiin aiemmin tänä vuonna (2018). Monet aiheeseen liittyvät paperit on edelleen salaisia, ainakin vuoteen 2021 asti…

Murhapaikan tutkiminen lintuperspektiivistä voi auttaa hahmottamaan outouksia. Tällä sivulla on jotain havainnollistavia kuvia:

http://www.jfkmurdersolved.com/dpmap63.htm

P.S. Edesmennyt Bill Hicks osasi heittää osuvaa läppää tästäkin aiheesta:

P.P.S. Jos joku tykkää ns. synkromystisestä pohdiskelusta, voi alkaa vaikka miettimään yhtä todella outoa ”sattumaa”: JFK:n murja ja 9/11 ovat varmasti historian suurimmat salaliitto-epäilyjen aiheet. JFK:n murhan virallinen selitys eli Warrenin komission päätelmä siitä, että Oswald oli ainoa syypää murhaan, sai lempinimen ”Lone Gunman -theory”. Siitä sai myöhemmin nimensä myös TV-sarja nimeltä The Lone Gunmen. Se oli X-files sarjan spin-off ja se käsitteli mm. salaliittoteorioita. Kyseisen tv-sarjan ensimmäinen pilotti-osa nähtiin Yhdysvalloissa vain 6 kk ennen 11.9. iskuja. Ja mistä tämä ensimmäinen osa kertoi? Hmm.. Ehkä parempi jos katsotte itse tästä koosteesta:

”In the premiere episode, which aired March 4, 2001, members of the U.S. government conspire to hijack an airliner, almost hitting the World Trade Center, and blame the act on terrorists to gain support for a new profit-making war. The episode aired six months prior to the September 11 attacks.”

Aikamoinen sattuma? Vai sittenkin joku sitäkin mystisempi Kumma Juttu?

Yksi kommentti artikkeliin ”John F. Kennedyn murha

  1. Taa on vahan liian helppo selitys, etenkin 33 mistresses jne. 33 muurarveljien symboleja. Tsekkaa mileswmathis.com han kun epailee etta JFK oli homo.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *