Vaihtoehtoraportti

Bongasin EES-blogista mielenkiintoisen YouTube-kanavan nimeltä Vaihtoehtoraportti. Kanava on uusi ja videoita vasta muutama, mutta ne on jo olleet ajatuksia herättäviä. Jutut on liittyneet ihmiskauppaan ja vähän diipimpiinkin keloihin, joista voi olla montaa mieltä. Ja hyvä niin.

Videoissa mainittu muutaman vuoden takainen ”pizzagate” ja omituiset julkkisten kuolemat ovat aiheita, jotka ovat vaivanneet omaakin mieltäni monesti, vaikken olekaan aiheista pitkään aikaan mitään kirjoittanut.

Vielä on vaikea ottaa kantaa siihen mihin tämä kyseinen tubettaja on aiheineen menossa, mutta ainakin asenne vaikuttaa hyvältä. Eli ottakaa ensin itse selvää ja päätelkää sitten onko kaikki pelkkää humpuuki-puhetta. Hyvä neuvo.

Tällaisella totuudenetsijöiden ja kyseenalaistajien harmaalla alueella liikkuminen on todella raskas laji. Nostankin hattua kaikille, jotka näille liukkaille lähtevät. Itsekin yritän jossain vaiheessa taas aktivoitua, kunhan energiat kohdilleen napsahtaa.

Be seeing you!

Yksi kommentti artikkeliin ”Vaihtoehtoraportti

  1. Melko rohkea teko keskustella omilla kasvoilla näistä asioista, propsit Vaihtoehtoraportille siitä! Katsoin sitten Vaihtoehtoraportin innoittamana Aviciin ”For A Better Day”-musiikkivideon, ja se loksautti kyllä leuat aika auki. Näitä tiettyyn suuntaan vihjaavia aihetodisteita on kyllä vuosien saatossa kertynyt melko raskauttava määrä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *