Hullu maailma, osa 3: Lapset

”KRP:n seksuaalirikosjutun pääepäilty on toiminut vuosina 2010-2012 kirkkovaltuutettuna ja kirkkoneuvoston jäsenenä Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa evankelisluterilaisessa seurakunnassa. Mies on toiminut myös lapsi- ja nuorisotyön vastuuryhmässä kirkkoneuvoston edustajana.” -YLE

Alun perin oli tarkoitus kirjoittaa tämä juttu jostain ihan muusta aiheesta, mutta tämän päivän uutisointi lapsiin kohdistuneista sadistisista seksuaalirikoksista muutti suunnitelmat.

Vuonna 2016 kirjoitin monta juttua kansainvälisestä ihmiskaupasta ja pedofiliasta, kun ns. Pizzagate / Pedogate nousi pinnalle. Olin ollut tietoinen tällaisen toiminnan olemassaolosta jo pitkään ja ”Pizzagate” toi kaikki ajatukset ja tunteet pintaan tästä aiheesta. Isona syynä oli valtamedian täydellinen sokeus aiheen vakavuudelle ja todellisuudelle.

Kirjoittamalla aiheesta yritin ehkä tuolloin jollain tavalla purkaa omaa ahdistustani ja saada muutkin ihmiset tajuamaan, että näitä asioita todella tapahtuu globaalisti ja vieläpä rituaali-tyyppisesti. Jaoin aiheesta kirjoituksia myös sosiaaliseen mediaan. Vastaanotto oli vaihtelevaa ja osin myös vähättelevää. Niinpä. ”Ignorance is bliss.”

En tiedä miten paljon yhteyksiä nyt paljastuneella lasten raiskauksilla Suomessa ja ”globaaliin eliittiin” yhdistetyllä vastaavalla toiminnalla on, mutta jossain määrin asiat tuntuu liittyvän toisiinsa. Uutisissa on puhuttu mm. videomateriaalista, jossa myös tapetaan lapsia ja poliisi mainitsee myös satanismiin viittaavan toiminnan. Myös sana ”järjestäytynyt rikollisuus” on mainittu, joka tarkoittaa sitä, ettei kyse todellakaan ole mistään yksittäistapauksesta.

Mutta mitäpä yksittäinen ihminen voisi tällaisille asioille tehdä? Vuoden 2016 kirjoituksissa yritin herätellä mediaa tarttumaan aiheeseen (kuten eräät muutkin bloggaajat tuohon aikaan). Ei onnistunut. Nyt asioista sentään puhutaan niiden oikeilla nimillä – tosin ainakin toistaiseksi vain tämän tapauksen osalta. Kovinkaan monihan ei vielä tiedä millainen soppa nyt julkisuuteen tulleen pilkahduksen takana oikeasti on.

Villi arvaukseni on, että tämä aihe on niin vaikea ja arka, että se katoaa median näkökentästä yhtä nopeasti kun on sinne ilmestynytkin. Ellei sitten ison meren takana aleta saada tolkkua siitä mitä kuliseissa on jo pitkään tapahtunut.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *