The Family – Salaiset vaikuttajat

Katsoin eilen vähän aikaa tätä Netflix-sarjaa. Jo sarjan ensimmäisessä osassa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja siinä ikäänkuin vihjaillaan asioista suoraan sanomatta. Esimerkiksi mustavalkoinen ruutulattia nähdään juuri siinä kohdassa, jossa puhutaan ”sisustuksesta, jolla halutaan tehdä vaikutus muihin”. Tämän blogin lukijat varmaan tietävät mihin tuolla ruutulattialla usein viitatataan

Toinen melko pysäyttävä hetki sarjan ensimmäisessä osassa oli, kun veljeskunnan ”menttori” kiinnittää jäsenten huomion Raamatun vanhaan testamenttiin ja etenkin Daavidiin. Alkaa höpinä ”valituista”.

Niin, tätä aihettahan EES-blogi käsitteli jo aika kauan sitten: Aton-kultti – osa 7: Daavid

Keskustelu Daavidista etenee ja päättyy siihen, kun veljeskunnan ”isähahmo” esittää kysymyksen miten tulisi suhtautua siihen jos joku veljeskunnan jäsenistä vaikka raiskaisi kolme pikkutyttöä. Tätä tekoa ei kuulemma veljeskunnassa tuomittaisi.

Tästä päästäisiin helpolla aasinsillalla edellisen kirjoitukseni aiheeseen, mutta jätän asian käsittelyn tällä kertaa tähän. Mielenkiintoinen sarja joka tapauksessa ja suosittelen katsomaan sitä myös näitä piiloviestejä bongaillen. Sarja ei välttämättä kerro ihan pelkästään siitä ”rukous-salaseurasta”…

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *