The Secret Lives and Deaths of CIA Operatives

Alla mielenkiintoinen video, jossa Ted Gup kertoo kirjastaan. Tämä kirja on siis juuri se teos, jota Ghislaine Maxwell väitetysti luki julkisesti, kun hänet ”bongattiin” Epsteinin ”itsemurhan” jälkeen. Video on vuodelta 2000.

Jos Ghislaine Maxwell lukee tällaista kirjaa, hän haluaa varmaan viestittää, että hän ja Epstein ovat olleet CIA:n palkkalistoilla. Mutta toisaalta se voi olla myös hyvä harhautus tai itsepuolustuskeino tilanteessa, jossa moni toivoo hänelle pahaa tai ainakin miettii onko hän todellinen naispaholainen.

Oli miten oli niin tämän kirjan vilauttelu julkisella paikallla on kiehtova yksityiskohta yhdessä oman elinaikani eriskummallisimmista tapahtumaketjuista. 9/11 vie tietysti ehdottoman ykkössijan, mutta tämä Epstein-keissi nousee myös aika lähelle kärkeä.

Mitä tästä sitten pitäisi ajatella? Tulee mieleen eräs Kalevauvan biisi… Olen järkyttynyt!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *