Maxwellin burgerit feikkejä?

Aiemmassa kirjoituksessa ihmettelin minkä kumman viestin Maxwell oikein halusi lähettää maailmalle lukemalla CIA-kuolemista kertovaa kirjaa julkisella paikalla. Laitoin tuolloin sanan ”bongattiin” heittomerkkeihin juuri siksi, että tässä kyseisessä casessa ihan kaikki tuntuu olevan kusetusta – mahdollisesti myös koko tämä burger-kuvio.

Tänään löysin netistä uutta juttua niistä kuvista, jotka väitetysti otettiin siellä burger-ravintolan pihalla. Nyt on ilmeisesti käynyt ilmi, että kuvat on rankasti (ja myös ilmeisesti todella huonosti) Photoshopattuja. Tässä yksi uutinen ja video aiheesta: https://www.insideedition.com/infamous-photos-ghislaine-maxwell-n-out-burger-show-signs-being-photoshopped-expert-says-55365

Itseäni tässä häiritsee eniten se miksi siihen mainostauluun on pitänyt Photoshopata juuri GOOD BOYS -elokuvan juliste. Sehän nimenomaan on elokuva, jossa yhdistetään pieniä lapsia aikuisiin teemoihin ja myös seksiin.

Itselleni tulee tuosta kaksi muutakin asiaa mieleen. Good Boys kuulostaa melkein samalta kuin Goodbyes – Good bye Epstein? Lisäksi mainoksen vieressä on IN-N-OUT kyltti eli ”sisään ja ulos”. Tuonkin voisi käsittää kahdella eri tavalla – joko kaksimielisesti tai sitten viittauksena Epsteinin vankilassa piipahtamiseen. Toki sekin on huomion arvoista, että todellisuudessa tuossa taululla oli sairaalaan liittyvä ER-mainos. ”ER” on lyhenne sanoista ”emergency room”. Sellaiseenhan Epsteinin väitettiin vankilasta kärrätyn. ER oli myös jenkkiläisen sairaala-tv-sarjan nimi.

Täytyy kyllä sanoa, että tämä agenttityyppinen feikatuilla viesteillä leikittely julkisuudessa ja koko Epsteinin ”itsemurhan” lapsellisen huono feikkaus herättää tuskastuttavan monia kysymyksiä. Melkein tässä alkaa epäilemään, että kulisseissa pelataan jotain isompien poikien nokittelupeliä, josta me tavikset emme tiedä mitään. Rytiseeköhän kohta jossain isommin vai painuuko koko asia unholaan?

Noh, jatketaan ihmettelyä…

Kummajuttu rating 5/5

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *