Chicago Bulls logo väärinpäin

Huomasin Facebookissa Arman Alizadin hauskan päivityksen:

”Chicago Bullssien logo väärinpäin näyttää siltä et robotti panee taskurapua”.

Joo, totta. Mutta jostain kumman syystä itse näin kyseissä kuvassa välittömästi robotin/ihmisrobotin/androidin avoinaisen kirjan edessä enkä mitään hemmetin rapua. EES-blogi kirjoitti joskus aiheesta ”avonainen kirja”: https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2016/05/historioitsijat-ilman-rajoja-suomessa.html

Toinen asia mihin huomioni kiinnittyi oli ”kirjan” alla näkyvä ”kolmoisristi”. Tämä on jo ehkä vähän kauempaa haettua symboliikkaa, mutta silmään se kuitenkin tarttui. Ja kolmoisristi tunnetaan myös nimellä ”Cross of Salem”. Wikipedia osaa kertoa siitä seuraavaa:

”The Cross of Salem, also known as a pontifical cross because it is carried before the Pope, is similar to a patriarchal cross, but with an additional crossbar below the main crossbar, equal in length to the upper crossbar. It is also similar to the Eastern Cross. Also used by the supreme leadership of Freemasonry.”

Niin. Kiitos Armanille muistutuksesta, että asioita pitäisi aina muistaa katsella muistakin kulmista!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *