Hannu Yli-Karjanmaa ja Docventures 2015

Asuin vuonna 2015 ulkomailla ja varmaan sen takia olen kokonaan missannut tämän Docventures-keskustelun: https://areena.yle.fi/1-2881765. Noh, vähänpä on maailma noista ajoista muuttunut eli asia on edelleen ajankohtainen.

Tuo video muuttuu todella mielenkiintoiseksi kohdassa 34 minuuttia, kun edesmennyt Hannu Yli-Karjanmaa liittyy seuraan. Sen jälkeen keskustellaan myös 9/11 tapahtumista ja siitä miten salaliittoteoreetikko -sanaa käytetään mustamaalaaman totuuden perään huutelevia ihmisiä.

Hannu Yli-Karjanmaa oli siis mies, joka ylläpiti Syyskuun 11. ja ”terrorismin vastainen sota” -sivustoa. Hannu kuoli pari vuotta tämän ohjelman jälkeen. Hannun käsialaa on myös teos, joka kantaa nimeä ”Valtiot ja terrorismi: Katsaus propagandan luomien kulissien taakse” (Multikustannus 2008). Kirja on vapaasti luettavissa 2013 päivitettynä PDF-versiona: http://www.11syyskuu.net/valtiot%20ja%20terrorismi%202013.pdf

Kiitos taas EES-blogille ja eräälle sen kommentoijalle, jonka ansiosta tämä video sattui silmiin viimein tänään. Tässä Docventuresin jaksossa esiintyneelle Hanna Nikkaselle haluaisin lähettää terveiset, että 9/11-kohdalla kuten monessa muussakin tapauksessa ei välttämättä tarvita sitä ”satojen ihmisten joukkoa”, joka tietäisi kaiken ja kertoisi vääjäämättä tarinansa medialle. Eikä tuo kyllästymiseen asti kuultu argumentti kestä muutenkaan mitään tarkastelua. Vastavalkeassa käsiteltiin joku aika sitten aihetta otsikolla ”Joku olisi puhunut…

Wake up!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *