Trump soitti avaruuteen kahdelle ladylle

Two ladies in space? Kyllä vain! Tällainen uutinen tarttui silmiin ihan sattumalta joitain päiviä sitten. Kyseessä oli ilmeisesti aika isosti rummutettu suorana lähetetty mediatapahtuma, jossa kaksi naista suoritti avaruuskävelyn ISS:llä ensimmäistä kertaa maailmassa.

Presidentti Trump piti tietysti aiheesta ison mediatapahtuman ja kilautti näille hienoille ladyille suoran puhelun. Upeaa! Joskin pari asiaa väräytti ”Kummajuttu-mittariani”…

Varapresidentti, presidentti ja presidentin tytär pöydän ääressä vierekkäin ja takana rivi jotain naisia. Alkamassa suora yhteys jossain ylhäällä leijuviin kahteen naiseen.

Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomioni oli se, että Trump soitti avaruuteen eikä kukaan ollut vaivautunut kertomaan hänelle etukäteen, että ääneen tulee viive. Tästä syystä Trump sekoili, puhui astronauttien päälle ja oli muutenkin aika pihalla olevan oloinen.

Noh, ehkä tämä on ihan ymmärrettävää. Soittihan Nixonkin väitetysti jo vuonna 1969 suoran puhelun Valkoisesta talosta kuuhun ilman merkittäviä viiveitä ja sinne sentään on ihan helvetin paljon pidempi matka kuin ISS:lle… Ehkä Trump ei vain ole tietoinen siitä, että teknologiassa on otettu melkoisia takapakkeja sitten 60-luvun? (Kannattaa muuten katsoa YouTubesta tuo Nixonin soitto).

Tämä Trumpin avaruus-puhelu muuttui vielä oudommaksi, kun Trump sanoi suorassa lähetyksessä, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun ”nainen tekee avaruuskävelyn”. Tämä ei todellakaan pitänyt paikkaansa ja koko mediatapahtuman lähtökohtakin oli se, että kaksi naista tekee kävelyn ensimmäistä kertaa ilman kenenkään muun apua. Ihan kuin Trump ei olisi tästä ollut tietoinen? Astronautit Christina Koch ja Jessica Meir korjasivat virheen suorassa lähetyksessä ja sen jälkeen Trump pyyhki kädellään otsaa niin, että monissa medioissa luotiin siitä ihan uusi spinoff-uutinen: ”Trump näytti salaa keskisormea kahdelle naiselle avaruudessa”. Jep.

Vielä uskomattomammaksi uutinen meni kun tajusin, että tämän mediashow:n oli tarkoitus tapahtua jo maaliskuussa, mutta se peruttiin vain kolme päivää ennen h-hetkeä. Syy oli väitetysti se, että NASA huomasi vasta tuolloin, että heillä ei ollutkaan toiselle nais-astronautille sopivaa avaruuspukua. Ai NASAlle tuli tällainen pikku yksityiskohta yllärinä ja juuri kolme päivää ennen suunniteltua aikaa??? Ai että ne varusteetkin puuttuu? Jep. Kas kun olivat raketin muistaneet kuitenkin rakentaa!

Kun uutinen alkaa vaikuttamaan näin päättömältä, on yleensä järkevintä katsastaa kalenteria ja astrologista karttaa…

Niin… Alkuperäisen suunnitelman mukaan avaruuskävely piti tehdä 29.3. eli kevätpäiväntasauksen jälkeen, kun aurinko on Oinaan merkissä. Naisen vaatteiden uupumisen takia(?) kävely tehtiin kuitenkin vasta 18.10. eli syyspäivän tasauksen jälkeen, kun aurinko on vaa’an merkissä.

Oinas ja Vaaka… Kevätpäiväntasaus ja syyspäivän tasaus… Mars ja Venus… Auringon syntymä ja kuolema… Astrologiasta tutut kardinaalipisteet… Two ladies… Näistä kaikista aiheista voi lukea EES-blogista ja aloittaa voi vaikka näistä kolmesta jutusta: Vastakohdat ja Astro-teologia – osa 17: Käärme ja sauva ja Astro-teologia – osa 16: Johannes Kastaja. Jos astrologia on ihan vieras käsite niin tästä videosta pääsee alkuun: KummaJuttu – Astrologian alkeita.

Johannes Kastajan tarinassa kuoleman aiheuttavat kaksi naista. Tämäkin on astrologinen vertauskuva. Syyspäiväntasaus tapahtuu kahden feminiinisen eläinratamerkin – Neitsyen ja Vaa’an – välissä. -EES

Wadjet ja Nekhbet, ”Two ladies”, oli esiaste myöhemmin syntyneelle jumalatarparille Isis ja Neftys. Molemmissa pareissa oli sama roolijako: Toinen edusti elämää ja syntymää (Wadjet ja Isis) – toinen kuolemaa (Nekhbet ja Neftys). -EES

Nekhbetin korppikotka muuttui ajan myötä tavallaiseksi kotkaksi, josta tuli käärmeen tavoin aatelisten käyttämä tunnus. ”Eliitin” symboliikassa caduceus edustaa muun muassa atonistien kuninkaallisia sukujuuria Akhenatoniin ja Hyksos-kuninkaisiin. Täytyy kuitenkin muistaa, että symbolin alkuperä ei ole Aton-kultissa, vaan Muinaisissa viisaissa ja matriarkaalisessa jumalatartraditiossa. Caduceus on yksi monista atonistien ”kaappaamista” symboleista. -EES

Niin.. olisihan sekin miettimisen arvoista miksi se kotka-symboliikka on niin tärkeää USA:n avaruuslennoille. Kun Apollo 11 väitetysti laskeutui kuuhun, kuultiin legendaariset sanat ”Eagle has landed”…

Ja loppuun vielä lisää ufoilua. Oli jännä huomata, että Two ladies wikipedia-sivua on viimeksi päivitetty päivälleen 1 vuosi ennen tätä avaruudessa tapahtunutta ”two ladies in space” tapahtumaa eli 18.10.2018… klo 11:22.

Ja jos haluaisi mennä numerologiaan niin senkin suhteen on aika jännä huomata, että Nasan mukaan ISS:ltä on tehty nyt tasan 220 avaruuskävelyä. Numerologiassa nollat poistetaan. Tarotin isossa arkanassa on 22 korttia ja vaa’an astrologista merkkiä edustaa kortti numero 11 – Oikeudenmukaisuus. Siinä nähdään miekkaa ja vaakaa pitelevä henkilö kahden vastakohtia edustavan pilarin välissä – tasapainossa.

Hmm… Ehkä parempi etten enää katsele mitään Valkoisen talon tai Nasan uutisvideoita 😀

P.S. Myös Myytinkertojat on juuri tehnyt uuden mielenkiintoisen videon, joka käsittelee vastakohtia: Mystiset samankaltaisuudet

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *