CULTS Of Death & Power

David Whitehead on aloittanut uuden videosarjan, jossa hän käsittelee kultteja, joihin liittyvät henkilöt tulevat usein harhaanjohdetuiksi ja jopa tapetuiksi – mikäli eivät itse vapaaehtoisesti tee itsemurhaa. Monesti kultit syyllistyvät myös täysin syyttömien ihmisten kiduttamiseen ja murhaamiseen.

Katselen parhaillaan sarjan ensimmäistä osaa (alla), jossa nähdään aika rankkaa materiaalia mm. täysin aivopestyistä ihmisistä, jotka ovat juuri tekemässä itsemurhaa hymyt huulillaan.

David tekee tärkeää työtä yrittäessään valistaa ihmisiä näistä asioista. Onkin jokaisen henkilökohtaisella vastuulla kasvattaa omat individuaaliset psyykkiset suojamuurit, jotta kukaan ei pysty aivopesemään tällaisiin ideologioihin. Isot peukutukset Davidille! Todellisuus on tarua ihmeellisempää!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *