Maikkari ja Epstein

Jopa dinosaurusmedioita edustava Maikkari heräsi Epstein-caseen viimein – joskin ihan pikkasen myöhässä. Vaihtoehtomediat ja kaikki omilla aivoillaan ajattelevat yksilöt ovat ”naureskelleet” tälle aiheelle jo kohta kolme kuukautta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/laakari-esitti-kovia-vaitteita-vankilassa-kuolleesta-liikemies-epsteinista-en-ole-nahnyt-50-vuoden-aikana-vastaavaa/7607546#gs.cvvps7

”Kovia väitteitä” totta tosiaan. Kaveri kuoli sellissään, vaikka häntä nimenomaan valvottiin itsemurhan välttämiseksi. Jos muistan oikein niin vartijoiden väitettiin nukahtaneen kriittisellä hetkellä ja samaan aikaan myös valvontakamerat sattuivat menemään epäkuntoon.

Noh.. Hyvähän se on, että maikkarin tyyppinen valtamediakin välillä heräilee talviunestaan. Lienee kuitenkin täysin turhaa toivoa, että tätä asiaa tutkittaisiin tai siitä tiedotettaisiin yhtään tämän enempää. Epsteinin liitetyt henkilöt ovat sen verran korkeassa asemassa olevia henkilöitä, että hys hys nyt!

2 kommenttia artikkeliin ”Maikkari ja Epstein

  1. Epsteinin tapaukseen liittyen kotimainen Veijo Baltsarin juttu alkaa kiinnostaa yhä enemmän. Baltzar eli Balthasar, eli
    bél-šarra-usur, eli baalin suojelema kuningas tai jotain sinnepäin. Linda-Maria Roine eli taiteilijanimi Mercedes Bentso julkaisi musiikkivideon kappaleelle, jonka nimi on suora viittaus Lolita:n fiktiiviseen pedofiiliin. Musiikkivideo on kuvattu 8 mm kaitafilmille, joka on nykypolville tutuimmillaan elokuvan 8 mm teemasta. Lyriikoissa Roine kertoo ”Olit Charles ja minä Linda Kasabian”. Kasabian toimi Manson -kultin jäsenenä ja todisti oikeudessa jutussa. Video itsessään sisältää vahvoja viittauksia mm. rituaalimurhaan ja kannibalismiin. Tuleekin mieleen tarkoittaako Roine lyriikoissaan Marilynin sijaan Marina Abramoviciä. Roineen videoissa on aiemminkin ollut varsin hälyyttävää symboliikkaa. Onko Veijon duuni ollut valmistella okkultismiin esiintyjiksi haluavia naishenkilöitä, joista ohjaajat voivat valita valmiiksi kultivoidut yksilöt jatkojalostukseen ja viihdetuotantoon.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *