Max Spiers, osa 1

Tutkailin äsken vanhoja (myös linjoilta poissa olevia) juttujani ja huomasin, että sieltä ei löydy mitään mainintaa miehestä nimeltä Max Spiers. Olen ihan varma, että kirjoitin aiheesta joskus, mutta ilmeisesti muistan väärin tai sitten juttu on vain mystisesti kadonnut arkistosta.

Ennen kuin menen aiheessa pidemmälle, haluan antaa pienen varoituksen: Tämä juttu tulee käsittelemään hyvin spekulatiivisia aiheita ja ne lähestyvät myös erittäin rankkoja teemoja. Näitä tutkiessa voi päätyä hyvin synkkiin vesiin – kuten tutkimaan satanistisia pedofiili-verkostoja. Eli tämä ei varmaan ole paras aihe sellaisille henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta ole ihan täysissä sielullisissa voimissaan.

Haluan kuitenkin kirjoittaa tämän jutun/juttusarjan, koska Max Spiers oli yksi hyvin mystinen tapaus (KummaJuttu!) ihan lähivuosilta ja hämmästyin suuresti, kun en löytänyt mitään mainintaa hänestä oman blogini arkistosta.

Eli aloitetaan…

Max Spiers oli salaliitoista julkisesti puhuva henkilö ja hän kuoli selittämättömissä olosuhteissa vuonna 2016 Puolassa, ollessaan siellä seminaarissa kertomassa omista salaliittoteorioistaan – tai hänen sanojensa mukaan henkilökohtaisista kokemuksistaan ja tiedoistaan kyseisiin aiheisiin liittyen.

Ennen kuolemaansa Spiers lähetti äidilleen tekstiviestin, jossa luki suunnilleen näin: ”Poikasi taitaa olla pulassa, jos minulle käy jotain, tutkikaa asiaa”. Hänestä kuvatulla videotallenteella hän kertoo myös olleensa ”hyökkäysten kohteena” ennen Puolaan saapumistaan.

Joitain päiviä myöhemmin Spiers löydettiin kuolleena Puolalaisen kartanon sohvalta ja hänen suustaan valui mustaa nestettä. Kuolemaan liittyy monta muutakin kysymysmerkkiä kuten se, että hänen tietokoneensa väitetysti tyhjennettiin ennenkuin se palautettiin hänen perheelleen.

YouTubesta löytyy myös video, jossa Spiersiä haastatellaan viimeisen kerran ennen kuolemaansa. Jostain syystä haastattelua ei ole tehty videolle vaan siinä kuullaan pelkästään Spiersin ääni. Haastattelun aikana hänen puheensa muuttuu täysin sekavaksi ja lopulta haastattelu keskeytetään hänen tilansa takia. Jokseenkin outoa on se, että haastattelun alussa hän vaikuttaa vielä olevan täysin oma itsensä.

Max Spiers puhui todella oudolta tuntuvista aiheista. Hän selitti mm, ettei meidän kaikkien kokema fyysinen 3D-todellisuus ole ainoa paikka, josta käsin maailmaa hallitaan. Hän puhui myös ns. 4D-todellisuudesta, johon on mahdollista siirtyä mm. unitilassa (tai myös muilla tekniikoilla). Hän puhui myös satanisteista ja henkilöistä, jotka pystyvät liikkumaan näiden todellisuuden tasojen välillä. Lisäksi hän puhui mielenhallintaan ja persoonallisuuden jakamiseen liittyvistä tekniikoista (trauma based mind control) sekä siitä kuinka Yhdysvalloissa toteutettua MK Ultra -projektia olisi kehitetty paljon pidemmälle mitä yleisesti tiedetään.

Spiersin puheet kuulostavat äkkiseltään hyvin hämäriltä. Jos ei ole koskaan sukeltanut diipimpien salaliittoteorioiden maailmaan eikä ole saanut ns. siedätyshoitoa kaikenlaiseen kummalliseen niin koko mies vaikuttaa varmasti täysin seonneelta. Ymmärrän tämän hyvin. Joissain Spiersin puheissa oli kuitenkin sellaisia yksityiskohtia, jotka palaavat aika ajoin vaivaamaan omaa mieltäni. Myös muutaman kuukauden takainen Jeffery Epsteinin kuolema on saanut minut miettimään mitä kaikkea maailmassa pystytään lavastamaan.

Lue juttusarjan seuraava osa ››

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *