Maikkari ja Epstein

Jopa dinosaurusmedioita edustava Maikkari heräsi Epstein-caseen viimein – joskin ihan pikkasen myöhässä. Vaihtoehtomediat ja kaikki omilla aivoillaan ajattelevat yksilöt ovat “naureskelleet” tälle aiheelle jo kohta kolme kuukautta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/laakari-esitti-kovia-vaitteita-vankilassa-kuolleesta-liikemies-epsteinista-en-ole-nahnyt-50-vuoden-aikana-vastaavaa/7607546#gs.cvvps7

“Kovia väitteitä” totta tosiaan. Kaveri kuoli sellissään, vaikka häntä nimenomaan valvottiin itsemurhan välttämiseksi. Jos muistan oikein niin vartijoiden väitettiin nukahtaneen kriittisellä hetkellä ja samaan aikaan myös valvontakamerat sattuivat menemään epäkuntoon.

Noh.. Hyvähän se on, että maikkarin tyyppinen valtamediakin välillä heräilee talviunestaan. Lienee kuitenkin täysin turhaa toivoa, että tätä asiaa tutkittaisiin tai siitä tiedotettaisiin yhtään tämän enempää. Epsteinin liitetyt henkilöt ovat sen verran korkeassa asemassa olevia henkilöitä, että hys hys nyt!

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *