Max Spiers, osa 2

Tämä on jatkoa juttusarjan edelliselle osalle.

Heti tähän toisen osan alkuun haluan tehdä yhden asian selväksi: Tämän juttusarjan tarkoituksena ei ole väittää, että Max Spiersin puheissa olisi perää. Tämän juttusarjan tarkoituksena ei myöskään ole väittää, etteikö niissä voisi olla perää. KummaJuttu! -blogin yhtenä tärkeänä tarkoituksena on auttaa lukijoitaan huomaamaan, että maailmassa on kummallisia asioita, joista ei yleisesti puhuta – tai jos puhutaan, niitä käsitellään hyvin yksipuolisesti tai asenteellisesti. Salaliittoteoriat ja niistä puhuvat ihmiset ovat yleensä juuri tällaisia aiheita ja siksi annan niille paljon tilaa tässä blogissa.

”Open your mind” -mentaliteetin lisäksi haluan myös kannustaa lukijoita kyseenalaistamiseen. Kummiin juttuihin perehtyessään tulee väistämättä törmäämään todella hämäriin hahmoihin, teorioihin ja väitteisiin. Monessa tapauksessa jää vahva vaikutelma siitä, että väärää tietoa jaetaan tahallisesti. Usein väärän tiedon sekaan kuitenkin sekoitetaan pisara totuutta (juuri sen vuoksi, että myös ne valheet menisi läpi siinä sivussa). Tällaisten aiheiden penkominen onkin jatkuvaa siivilöintiä, jossa yrittää löytää kaiken ruonan alta niitä pieniä totuuden siemeniä.

Max Spiersin tapauksessa on todella vaikea sanoa mikä osa jutuista on totta, mikä totta vain Spiersille ja mikä osa on vääristeltyä. Kokonaisuutena ja varsinkin henkilön epäilyttävä kuolema huomioiden kyseessä on erittäin kiinnostava ”kumma juttu”. Eli jatketaan hahmon tarkastelua…

Kun Project Camelot haastatteli Max Spiersiä ja James Casboltia (a.k.a. Michael Prince) vuonna 2013, he istuivat sohvalla ja kertoivat hyvin outoja asioita. Muutama vuosi myöhemmin Max oli kuollut ja James oli vankilassa istumassa 12 vuoden tuomiota. Hieman erikoisesti Project Camelotin sivulla, tuon videon alla lukee ”Not to be missed.” Erikoinen sanavalinta.

Sekin on mielestäni hyvin erikoista, että Max Spiers oli avannut nettisivun vain joitain päiviä ennen outoa kuolemaansa. Tiedot voi käydä katsomassa internet-arkistosta: https://web.archive.org/web/20160901000000*/maxspiers.com. Jos hänen tietokoneensa oli tyhjennetty kuoleman jälkeen kuten väitetään, herää kysymys, mitä hänen oli tarkoitus tuolle juuri avaamalleen nettisivulle laittaa…

Tuo Casbolt on myös kiinnostava tapaus, mutta en mene häneen tässä sen tarkemmin. Mainitsen hänetkin silti, koska hänkin väitti käyneensä läpi samat salaiset ”supersoldier-ohjelmat”. Sekä Max että James väittivät tulleensa jo lapsena aivopestyiksi, jonka takia eivät pystyneet muistamaan mitä kaikkea heille on tapahtunut ja mitä he olivat tehneet.

Monet tämän blogin lukijat ovat varmaan perehtyneet julkisuuden henkilöihin, joilla on dissosiatiivinen identiteettihäiriö. Aiheesta voi googlata vaikka lyhenteillä DID, MID ja MPD. Wikipedia kertoo aiheesta seuraavaa:

Lapsuusiässä alkaneen traumatisaation seurauksena potilaan persoonallisuuden eri osat ovat joutuneet toisistaan niin erilleen, että ne ovat omaksuneet oman henkilöhistorian, nimen ja fyysiset piirteet. Dissosiatiivisesta identiteettihäiriöstä kärsivällä ihmisellä esiintyy kaksi tai useampia erilaisia ja erillisiä persoonallisuuksia. Kaikilla persoonilla on omat muistikuvansa, mieltymyksensä ja käytöksensä, ja (yleisimmin) vain yhden persoonan piirteet on havaittavissa kerrallaan. Eri persoonat saattavat olla tietämättömiä toisistaan eikä niillä välttämättä ole yhteyttä toistensa muistikuviin.

Niin… näitä oireitahan on käsitelty mm. Britney Spearsin, Serena Williamsin ja Tiger Woodsin kohdalla. On jopa esitetty teorioita siitä, että monet julkisuuden henkilöt (ja päättäjät) olisi tarkoituksellisesti manipuloituja / traumatisoituja, jotta he voisivat suorittaa jonkun heille etukäteen määritellyn roolin maailmassa. Myös hakusanalla ”Project Monarch” löytyy hyvin erikoisia juttuja. Onko kyseessä okkultinen ikivanha oppi, jonka avulla ihmisen mieli saadaan täysin hallintaan vai onko kaikki vouhkaaminen aiheen ympärillä pelkkää hömppää? Tutkikaa ja päätelkää itse.

Jos tätä juttua lukee joku, jolle koko aihe on kokonaan uusi niin yksi lisätieto terminologiaan liittyen: Sanalla ”handler” tarkoitetaan yleensä toista henkilöä, joka pystyy avainsanojen tai muiden signaalien avulla triggeröimään eli laukaisemaan haluttuja personallisuuden muutoksia psykologisesti manipuloidussa henkilössä.

MK Ultra oli projekti, jonka avulla tutkittiin erilaisia hypnoosi- ja aivopesutekniikoita. Tämä ei nykyään ole enää mikään salaliittoteoria vaan kyseessä on ihan julkinen tieto. Max Spiers väitti, että tuo on vain pintaraapaisu siihen mitä kaikkea sen jälkeen on tapahtunut. Spiersin mukaan Yhdysvaltain NSA ja Britannian salainen palvelu MI6 tuottavat mielenhallinta-tekniikoiden avulla myös ns. Mantshurian kandidaatteja eli salaisiin operaatioihin käytettäviä tappajia, jotka eivät edes itse tiedä olevansa sellaisia. Lisäksi Max puhuu geneettisestä manipuloinnista ja ihmisten kloonauksesta. Hän sanoi, että Project Mannequin – ohjelman avulla luotiin / luodaan super-sotilaita, jotka alkavat muistaa tekemiään ja kokemiaan asioita vasta, jos heidän ”ohjelmointi” alkaa jostain syystä repeilemään.

Itseäni kiinnostaa Spiersin todella kirjavissa puheissa eniten hänen viittaukset ns. astraalitilaan / 4D-tilaan. Hän kuvailee sitä myös ns. unitilana. Itse aloitin tämän blogin pitämisen suurelta osin outojen unikokemusten seurauksena. Olen siis itsekin joutunut ”unihäiriöiden” aikana täysin toisenlaiseen tietoisuuden tilaan, jota on ihan mahdotonta selittää sanoin. Nämä muistoni resonoivat Max Spiersin joidenkin tarinoiden kanssa. Tämä on kuitenkin vain pisara meressä kaiken sen seassa, josta Spiers puhui.

Eli sulatettavaa olisi todella paljon. Synkistä aiheista huomatta Max vaikutti olevan ns. ”hyvällä asialla” ja puhui siitäkin kuinka ihmiskunta on siirtymässä aikakauteen, jota ei enää hallitse negatiisivset voimat ja entiteetit. Alla yksi arvalla valittu esimerkki-video Max Spiersistä.

Myös tältä sivulta löytyy yhteenveto Spiersin outouksista: https://www.ufoinsight.com/project-mannequin-mysterious-death-max-spiers/

Teen juttusarjaan ehkä kolmannenkin osan kunhan olen itsekin palauttanut paremmin mieleen tämän Max Spiersin casen. Itsellänikin taisi silloin 2016 jäädä vähän kesken tämän aiheen tutkiskelu…

Lisäys:

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *