Freeman TV & Derek Murphy

Sattuman kautta päädyin katselemaan Freeman TV:n YouTube-kanavalta videota, jossa vieraana oli Derek Murphy (YouTubessa nimellä The NightStocker). Tämä Freemanin jakso tuntui monella tavalla merkittävältä ja omalla kohdallani synkronistiselta.

Ensinnäkin jakso alkaa ikävällä toteamuksella ja osanotoilla Tracy Twymaniin liittyen. Taas yksi nuori totuuden etsijä (tällä kertaa 40-vuotias perheenäiti) on poistunut keskuudestamme. Tuntui oudolta kuulla taas tällaisesta tapauksesta, kun olin juuri käsitellyt Max Spiersin tapausta. Osanotot myös KummaJuttu-blogin puolesta kaikille Tracy Twymanin läheisille.

Seuraavaksi Freeman puhuu 32 sian aivoista, jotka tiedemiehet pystyivät palauttamaan henkiin, vaikka ne olivat olleet jo pitkään kuolleena. Aiheesta oli uutinen myös täällä: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9e3cb7d7-be4c-4cf6-838e-54db1e83aa53. Aika karmivia testejä, kun ajatellaan miten lähellä sika on biologisesti ihmistä. Voisiko eläin tulla myös uudelleen ”tietoiseksi”, vaikka siitä ei olisi jäljellä kuin aivot? Tästä tulee mieleen myös ns. Brain in a vat – ja tietysti elokuva Matrix ja sen kautta myös keinoäly eli A.I.

Uutisesta tuli myös mieleen ihan tuore juttu muutaman päivän takaa: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/83fb2d9c-676e-475b-b037-ddb9322a0aba. Muistan kuinka luin tuota pari päivää sitten ja ihmettelin miksi ihmeessä Iltalehti kaivoi tällaisen vuosien takaisen jutun esiin juuri nyt.

Itse kiinnitin tuossa sika-aivo-uutisessa huomion myös siihen miksi ihmeessä niitä sikojen aivoja piti ottaa tutkimukseen juuri 32 kpl… Miksei vaikka 30 tai 31? Ettei tässä vaan olisi jotain symbolista viittausta? Tuosta numerosta voi lukea vaikka EES-blogissa: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/vapaamuurariprinssit-princes-of-masonry.html

Mutta palataanpa tuohon Freeman TV:n haastatteluun… Suurin osa siitä käsittelee Massachusettsin aluetta Yhdysvalloissa. Aika jännä sattuma, koska se onkin ainoa paikka, jossa olen itse käynyt jenkeissä. Tai siis tulihan matkalla nähtyä myös New York, mutta Boston ja se lähialue oli matkamme kohde. Freeman ja Derek juttelee mm. Ruusuristiläisyydestä ja Johannes Kelpiuksesta. Tuolla Massachussettsissa (Allstonissa) sijaitsee tuon mystikon nimeä kantava loosi. Philadelphiassa puolestaan sijaitsee Kelpiuksen nimeä kantava luola, johon hänen johtama ryhmä laskeutui odottamaan maailmanloppua.

Jakson loppuvaiheilla miehet alkavat puhua maapallon mahdollisista energia- / akupunktio-pisteistä ja siitä suoritetaanko tiettyjä verirituaaleja tarkoituksella tietyissä kohdissa. Tässä vaiheessa Freeman sanoo jotain kiiinnostavaa.. Hän alkaa muistelemaan mikä olikaan se elokuva, jossa öljylautta räjähti samaan aikaan kuin se oikeasti tapahtui. Tämän blogin lukijat ehkä muistavat aiheen jostain kymmenen vuoden takaisesta postauksestani – tai videosta, jonka julkaisin YouTuben puolella ihan äskettäin: Hollywood.

Elokuva oli siis nimeltään Knowing ja kohta, jossa öljylautta räjähtää on todellakin symbolinen. Ja myös se kannattaa huomoida, että elokuvassa on paljon vapaamuurarisymboliikkaa – elokuvan alussa nähtävän koulun nimeä myöten. Ja sekin on huomioimisen arvoista, että elokuva nimenomaan sijoittuu Massachussettsiin. Sitä Freeman ei haastattelussa mainitse, mutta itselleni heräsi epäilys, että hän saattaisi tämän yksityiskohdan tietääkin. Joka tapauksessa jännä synkka tai sattuma, että Freeman otti leffan puheeksi juuri nyt.

Lisäksi Freeman pohtii voisiko olla, että monet rituaali-tyyppiset tapahtumat (myös Epsteiniin todennäköisesti liittyvät sex magick -kuviot) tuotaisiin ihan tarkoituksella päivänvaloon jonkun synkemmän agendan edistämiseksi. Noh, se lienee ainakin selvää, että maailmassa on paljon pimeitä voimia ja allekirjoittanut on jo kauan aikaa sitten astunut sen rajan yli, jossa joku asia pystyisi yllättämään.

Freemanin ja Derekin keskustelussa käydään aika diipeissä vesissä ja peilataan tosimaailmaa myös H.P. Lovecraftin mytologiaan ja Cthulhu -nimiseen hahmoon. Tästä tuli itselleni mieleen myös Max Spiersin (vai olikohan ne Michael Aquinon) höpinät Anunnakista, Enkistä ja muusta muinaisesta. En ole ehtinyt vielä prosessoimaan kaikkea tällaista tietoa, joten jätän asian käsittelyn tähän. Ne joita kiinnostaa, pääsee varmaan tästä eteenpäin. Ja jos joku jo hahmottaa tätä kokonaisuutta paremmin kuin minä niin selventäkää ihmeessä vaikka kommenttikenttään. Linkkejäkin saa vinkata.

Linkkejä aiheeseen liittyen (lisään näitä myöhemmin, jos tulee hyviä vastaan):

TM: Tutkijat onnistuivat pitämään sikojen aivoja hengissä kehon ulkopuolella – Menetelmä sopii myös ihmisaivoihin, mutta se voisi olla ”elävä helvetti” ja ”kuolemaa pahempi kohtalo”

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *