Kaninkolojen ja pedojen tutkimisen vaarat

Veikkaan, että lähes kaikki maailman outouteen ja ”kummiin juttuihin” heränneet joutuvat käymään jonkuntasoisen psykologisen helvetin läpi heräämisprosessinsa aikana. Itselläni se on jo onneksi kaukana takana.

Omien uskomusjärjestelmien romahtaminen johtaa helposti myös kierteeseen, jossa löytää itsensä putoamasta ikäänkuin kaninkoloon ja kokee, ettei mistään pysty ottamaan kiinni putoamisen hidastamiseksi. Mihin voisi enää luottaa tai uskoa? Arabit eivät romahduttaneetkaan WTC-torneja? Oswald ei ampunutkaan Kennedyä yksin? Länsimaiden hallitukset ei sittenkään edusta totuutta ja kauneutta? Lapsiamme vaanivat yläluokkaan kuuluvat pedofiilit?

Tällaisessa vapaan pudotuksen tilassa alkaa myös helposti myös uskomaan ihan vääriin asioihin. Tämä ns. ”herääminen” aiheuttaa varmasti monille myös paranoideja oireita.

Kehotankin tästä syystä kaikkia äärimmäiseen varovaisuuteen ja rauhallisuuteen näitä asioita tukiessaan. Olen kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että mahdollisimman monen tulisi käydä tämä kyseinen kiirastuli läpi jos pää vain kestää sen. Jos ihmiskunta ei käy läpi kivuliasta aikuistumisprosessia, on toisena vaihtoehtona se, että se jatkamme elämäämme ikuisella lapsen tasolla.

Kätkettyjen asioiden penkomiseen liittyy myös muita vaaroja. Ei kai kukaan oleta, että rikolliset (esim. kansainväliset pedofilia-ringit) katsoisivat tumput suorana, jos joku löytää jotain materiaalia, jota voitaisiin käyttää heitä vastaan. Kyseessä ei ole mikään videopeli. Vaatiikin siis suurta rohkeutta lähteä viemään asioita eteenpäin siinä vaiheessa kun tajuaa löytäneensä jotain aiheeseen liittyvää.

Edellisessä postauksessa mainitsin äskettäin kuolleen ”totuudenetsijän” Tracy Twymanin. Pengoin asiaa hieman lisää ja sain selville, että hän oli löytänyt Internetistä pedofiili-verkostojen materiaalia ja oli lähtenyt sen suhteen hyvin syviin vesiin. Myös hänen ympärillään olevat henkilöt ovat kokeneet kovia.

En kuitenkaan ala selittämään asiaa enempää. Laitan tähän alle kaksi videota, jotka liittyy toisiinsa ja Tracyn kuolemaan. Ensimmäisellä videolla puhuu Tracy itse ja kertoo mm. millaisia uhkauksia on saanut käytyään kertomassa löytämistään asioista FBI:lle. Tämä video oli ilmeisesti ns. kuolleen miehen kytkin eli dead man’s switch – joka tarkoittaa, että video tuotiin julkisuuteen vasta Tracyn kuoltua – hänen omasta toiveestaan.

Toisella videolla puhuu Tracya usein haastatellut Greg Carlwood (YouTubessa TheHighersideChats), joka oli kieltäytynyt lähtemästä tutkimaan Tracyn tekemiä pedofilia-löydöksiä. Videolla hän mielestäni perustelee syyt ihan hyvin. Häntä ei voi mielestäni moittia ainakaan näiden tietojen pohjalta.

Asiaan liittyy myös kolmas henkilö (Gregin lapsuudenystävä), joka on ilmeisesti myös kokenut tuon kaninkoloon putoamisen sillä rankemmalla kaavalla. Mutta en halua selittää asiasta enempää. Mielestäni nämä kaksi videota kertovat kaiken oleellisen.

Disclaimer: En itse tiedä tästä koko kuviosta muutamaa YouTube-videota enempää eli tutkikaa itse lisää! Sairas maailma?

P.S. Tracyn videossa se kaksois-sydän-emoji herätti myös huomioni. Siitä tuli mieleen ne FBI:n aiemmin julkistamat symbolit, joita pedofilit käyttävät (mm. kaksi sisäkkäistä sydäntä -symboli).

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *