Tiffany FitzHenry (ja KummaJuttu tulevaisuus)

En tiedä onko mitään järkeä siinä, että postailen näitä esimerkkejä, mutta laitetaan vielä yksi:

Luulen, että aika alkaa olla kypsä. Olen ensimmäistä kertaa varovaisen optimistinen sen suhteen, että se kauan kaivattu ns. kriittinen massa saattaisi herätä maailman todelliseen luonteeseen. Olen mielestäni oman mikroskooppisen pienen osani suorittanut sen tavoittelussa tämän KummaJuttu!-blogin kautta.

Tänä vuonna tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä, kun eksyin kummallisen synkronisiteetin johdattamana The Matrix -elokuvan ensi-iltanäytökseen. Tänä vuonna tuli täyteen myös tasan 10 vuotta siitä, kun aloitin kirjoittamaan näistä asioista blogi-muotoon.

Tällä hetkellä sisälläni on tunne, että on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Pidän nyt pienen tauon KummaJuttu-blogiin kirjoittelussa ja palaan linjoille lyhyen meditointi-tauon jälkeen.

Namaste.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *