5 kommenttia artikkeliin ”Just in case you didn’t know…

 1. Tiesitkö että muslimit ovat olleet jo kauan hyvin tietoinen eri salaseuroista ja pitää illuminatia vihollisenaan? Median luoma kuva väkivaltaisesta pelottavasta uskonnosta voi olla osa toisen puolen suunnitelmaa.
  Islamilaisia youtubekanavia koitetaan myös ajaa alas parasta aikaa ja saada katsojat pois näistä valistavista videoista. Videot jotka eivät niinkään kerro islaminuskosta vaan näistä salaliittoteorioista mitä blogisi käsittelee:

  https://youtu.be/QOWUBuF_rh0
  https://youtu.be/vH5mKI4q274
  https://youtu.be/rYedKXpb5mo
  https://youtu.be/uZ5ccXRpuhk
  https://youtu.be/aWWPxd1xdjc

  https://youtu.be/uZ5ccXRpuhk

  https://youtu.be/A9cEe8tVacE

  Alkaen kohdasta 12.50 symboliikkaa auringosta, kuusta, Jupiterista:
  https://youtu.be/BOoMxN8Qbm0

  On myös mielenkiintoista, että muslimien pyhissä teksteissä tulevaa Dajjalia (Antikristusta) kuvataan yksisilmäiseksi. Toinen silmä on sokea ja kuin umpeen muurautunut, ja toisella hän näkee.
  Mitä tämä muualta lähtöisin oleva yksisilmäisyyden korostaminen on (ja toisen silmän peittäminen) ja mitä ovat kuvat joissa ISS-taistelijoilla ja amerikkalaisilla sotilailla on samat kengät? Niiden toimintahan on kaikkein rappioittavinta itse muslimeille.

  Uskon Jeesukseen ja Moosekseen (jonka hetkelliset sarvet taisivat johtua käännösvirheestä) pyhien tekstien henkilöihin omina oikeasti elossa olleina hahmoina, mutta maailmassa todella on salaseuroja jotka ihan piruuttaan muuttavat tekstejä ja palvovat useita Jumalia ja tämä kaikki symboliikka liittyy tähän.

  https://www.whyislam.org/common-ground/story-of-moses-in-the-quran/
  https://www.islamic-awareness.org/history/prophet.html

  [Quran 6:94] ”You have come back to us as individuals, just as we created you the first time, and you have left behind what we provided for you. We do not see with you the intercessors that you idolized and claimed that they will help you. All ties among you have been severed; the idols you set up have abandoned you.”

  Vastaa

  1. Maailma on täynnä kaikenlaista keinotekoista vastakkainasettelua, jolla ihmiset saadaan pidettyä pelon ilmapiirissä ja epävarmoina itsestään ja sisäisestä voimastaan. Kun tarjolla on kaksi toisiaan vastaan näennäisesti taistelevaa vaihtoehtoa, on helppo valita puoli ajattelematta itse yhtään mitään. Tämä toimii uskontojen, ilmastonmuutoksen, politiikan ja kaiken suhteen. Mind control. Itse suosittelen kääntämään selän kaikelle melulle. Tässä oli mielestäni hyviä ohjeita: https://kummajuttu.fi/2009/09/viisauksia-suomeksi/

   Vastaa

   1. Hei, kiitos vastauksesta. Hieno teksti.

    ”And whether or not it is clear to you, no doubt the universe is unfolding as it should. Therefore be at peace with God, whatever you conceive Him to be.”

    Vastaa

   2. Ronald Bernard muuten mainitsee tunnetuksi tulleessa haastattelussaan, että hänen nähdäkseen yksi syy sille, miksi eliitti on pyrkinyt korostamaan islamin ja länsimaailman välistä vastakkainasettelua, on islamiin edelleen sisältyvä korkokielto. Ottaen huomioon että korko ja siihen olennaisesti liittyvä rahan luominen tyhjästä ovat juuri niitä keskeisiä välineitä, joiden avulla kokonaisia kansakuntia pidetään tiukassa otteessa, niin vaikuttaa ainakin omaan korvaani ihan järkeenkäyvältä. Toki taustalla vaikuttaa paljon muutakin.

    Vastaa

 2. Jos kiinnostaa tietää mitä Koraanissa on, tässä 6 min kestävässä videossa on englanninkielinen tekstitys Koraanin resitoinnista. Ja löytyy sieltä myös koko Koraani englanniksi luettuna. Tämän pitäisi herättää jotain tunteita kaikissa ihmisissä oli uskovainen tai ei. Muslimit uskovat Koraanin olevan Jumalan ja enkelien puhetta meille, eli että se ei ole ihmisistä lähtöisin.

  https://youtu.be/UB_LJWEb2ik

  (Ei tarvitse välttämättä julkaista tätä, halusin vain lähettää tämän sinulle. Minusta tuntuu että islamia tutkimalla voit löytää jotain uutta. Kaikki nämä Tarotit, pyramidit ja Faaraon tarina, monijumalat, joita tutkin on käsitelty Koraanissa.
  Entisenä ateistina ymmärrän miten hullulta uskonnot voivat vaikuttaa.)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *