For all mankind (Apple TV+)

Apple avasi aiemmin tänä vuonna Netflixin ja muiden suoratoistopalveluiden kanssa kilpailevan Apple TV+ palvelun. Sen keihäänkärkenä on toiminut Apollo-kuulentoihin liittyvä sarja: For all mankind.

Tim Cook julkistamassa sarjaa ja Apple TV+ palvelua.

Sarjassa sekoitetaan ovelasti oikeaa historiaa ja fiktiota. Mielestäni siinä paljastetaan myös vaivihkaa (alitajuisesti) tiettyjä vaikeita totuuksia. Tätä on hieman vaikea selittää, koska asiat esitetään niin hienovaraisesti. Ikäänkuin ihmiset heräteltäisiin vähitellen miettimään sitä, että mikä oikeasti oli mahdollista 60-luvun tekniikalla ja mikä ei. Uusimmassa sarjan jaksossa viitattiin esim. hienosti Nixonin suoraan puheluun valkoisesta talosta kuuhun 😀

Pakko myöntää, että teen tämän jutun nyt heikoilla pohjatöillä. En ole ottanut ruutukaappauksia enkä kirjoittanut muistiinpanoja, mutta olen kuitenkin katsonut jo viisi jaksoa ja jokaisen jakson jälkeen minulle on jäänyt fiilis, että koko sarjan taustalla on jonkunlainen psykologinen operaatio.. ehkäpä ihmisten vähittäinen totuttaminen ajatukseen, että heitä on kusetettu.

Katsokaa itse ja miettikää dialogia, kuvavalintoja ja muita yksityiskohtia. Mitä olette mieltä? Tuleeko teille sama fiilis?

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *