Lidlin uudet mainokset

Lidlin uusissa mainoksissa voi jollain kakkuloilla nähdä piiloviestejä. Jos tämä on harkittu teko viraalinäkyvyyden saamiseksi niin pahoittelen sen edistämistä. Mielestäni on kuitenkin tärkeää, että ihmiset oppivat lukemaan symboleita ja myös havaitsemisen kautta blokkaamaan alitajuista viestintää.

Kaksi pyramidia, josta puuttuu kärki.
Yksi silmä ja ”Woman in red”

Myös EES-blogi on käsitellyt Lidlin esoteerista viestintää: Lidl ja Cien-mainos

2 kommenttia artikkeliin ”Lidlin uudet mainokset

  1. Lidlin logo piirretty harpilla ja suorakulmalla.. Mitähän tuo vino i-kirjain tarkoittaa.. i = eye?

    Vastaa

  2. Tästä oli jotain tulkintaa aikoinaan EES-blogin puolella. I voi olla viittaus jumalattareen Isis, joka on kuun jumalatar. Keltainen pallo takana voi olla kuu tai aurinko. I-kirjain näyttää myös kalleellaan olevalta tuolilta ja tuoli oli yksi Isisin symboli.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *