Pilvi johdattaa kansaa

Aloin äsken miettimään, että miksi ihmeessä se Päivi Räsänen on niin kannabis-vastainen. Raamatussahan sanotaan jotain ihan muuta:

Eikun ihan vakavasti puhuen… Kyseinen kohta on Neljännen Mooseksen kirjan (englanniksi Book of Number) 9. luvusta, jossa kerrotaan kuinka mystinen pilvi johdattaa israelilaisia erämaassa. Tuosta saattaisi jollekin tulla mieleen Arttu Wiskarin biisi ”Suomen muotoisen pilven alla”:

Tuossa biisissä on myös yksi jännä viittaus atonismiin. Arttu nimittäin laulaa Jumalasta ja siitä kuinka ”Sinä oot minun valontuoja”.

Valontuoja = Lucifer. Puhutaan aurinkosymboliikasta. Tästä oli juttua EES-blogissa: https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/aton-kultti-osa-8-lucifer.html

Monet varmaan muistaa kuinka Arttu Wiskari astui keväällä Leijonien kultajuhlissa lavalle ja halasi Mörkö Anttilaa laulaen juuri tuon kohdan ”Sinä oot minun valontuoja”. Niin. Mörkö oli tuolloin leijonasankari, Artun ihailema Lucifer. Leijona on aurinkosymboli.

Oli muuten jännien sattumien summa miten tämä tämä biisi ja koko tämän jutun aihe tuli mieleen. Olin nimittäin tänään poikani kanssa autossa ja mietin itsekseni, että mitäköhän se esoteerinen 9-11 numerosarja oikein tarkoittaa ja olipa hassua, että tämän viikon lottonumerot alkoi noilla numeroilla.

Juuri sillä hetkellä poikani pyysi, että voisinko laittaa radiosta juuri tämän Arttu Wiskarin biisin soimaan.

Ja mitkä olikaan ensimmäiset sanat, kun laitoin biisin soimaan?

Huh. Liittyy tähän pari muutakin asiaa, josta en julkisesti viitsi puhua. Yleisellä tasolla voin vihjata, että ihan vaan pari muutakin synkronisiteettia on viime aikoina tullut vastaan…

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *