Back to the Future ja kuusipuu, osa 2

Tämä on jatkoa juttusarjan edelliselle osalle. Tämä osa menee diipille henkilöhtaiselle ja henkisellekin tasolle ja tulee myös rönsyilemään moneen suuntaan. Eli juttu ei todellakaan ole kaikille avautuva. Ne, jotka jaksaa mukana, jaksaa. Muille tiedoksi, että on täällä blogissa välillä vähän helpompaakin luettavaa 😀

Eli.. Se miksi eilen aloin pitkästä aikaa miettimään tätä Back to the Future -elokuvaa oli erikoisten sattumien summa. Näitä ”scientism-piireissä” sattumiksi kutsuttuja ilmöitä kutsutaan kyseisen kuplan ulkopuolella synkronisiteeteiksi. Olen 100% vakuuttunut, että kyseinen ilmiö on todellinen ja sillä on ns. metafyysisiä piirteitä – sanokoon Riku Rantala siihen mitä haluaa 😀

Tämän tapahtumaketjun taustalla vaikutti tietysti edellinen 9-11 synkka, jonka koin Arttu Wiskariin liittyen. Tuon jutun kirjoitettuani aloin katselemaan vanhoja valokuviani ja löysin sieltä matkakuvia vuodelta 2007. Kävin tuolloin puolisoni kanssa New Yorkissa ja Bostonissa. Arkistosta löytyi myös ottamiani valokuvia Ground Zerolta (alla olevat kuvat voi klikata isommaksi).

En tarkalleen muista mitä seuraavaksi eilen tapahtui, mutta jostain kumman syystä päädyin tutkimaan juttuja, jossa käsiteltiin kappelia, joka tunnetaan nimellä St. Paul’s Chapel. Se sijaitsee ihan tuossa WTC kaksoistorni-raunioiden (tai nykyisen One World Trade Centerin) vieressä.

Kappeliin liittyy yksi outous: Vaikka se sijaitsi aivan romahtaneiden WTC-rakennusten vieressä, sille ei käynyt 11.9.2001 yhtään mitään. Yksikään ikkuna ei edes väitetysti hajonnut romahdusten seurauksena, vaikka monet muut kauempanakin olevat rakennukset saivat suuria vaurioita. Kumma juttu.

Tämän jälkeen päädyin katsomaan tämän alla näkyvän videon. Siinä on paljon outoa uskonto-höpinää (johon omat resurssit ei tällä hetkellä riitä keskittymään), mutta kohdasta 5:15 alkaa oman kiinnostukseni herättänyt vaihe:

Videolla kerrotaan, kuinka ainoa kappelin pihalle lentänyt metallipalkki oli halkaissut puun (sycamore tree) ja siitä oli sen jälkeen tehty pronssinen veistos.

Monet ovat varmaan lukeneet EES-blogista miten merkittävä druidismista lähtöisin oleva symboli puu on… Muinaiset viisaat – osa 10: Pyhät puut

Sekin olisi tietysti pohtimisen arvoista, että olivatko kaksoistornit alunperinkin esoteerinen ja arkkitehtoninen symboli ääniraudalle tai puulle. Rakennusten julkisivuhan oli tehty alapäästä haarautuvista palkeista.

Kuva otettu täältä: https://www.jtrue.com/blog/the-satanic-ritual-of-9-11

EES-blogissa oli juttua ääniraudasta ja sen yhteydestä druideihin ja värähtelyyn: Kalevala – osa 8: Iso tammi. Tämä tuli esiin myös Tomorrowland-analyysissä.

WTC-rakennusten runko oli myös eräänlainen ”verkko” ja talon suunnittelijatkin arvioivat, että ne kestäisivät jopa useiden lentokoneiden törmäykset niihin:

Arvatkaas muuten milloin tällä videolla esiintyvä kaveri kuoli? Jep: 2001. Kiinnostuneet voi lukea aiheesta lisää täältä: https://www.ae911truth.org/evidence/faqs/360-faq-2-were-the-twin-towers-designed-to-withstand-the-impact-of-the-airplanes

Mutta palataan taas materialistisesta maailmasta vielä siihen esoteerisempaan puu-teemaan… Videossa kerrotaan, että tuon kappelin edessä olleen tuhoutuneen puun kohdalle istutettiin myöhemmin kuusipuu. Sille kaivettiin kuoppa ja se lasketiin kappelin pihalle nosturilla samaan kohtaan, jossa tuo tuhoutunut puu oli sijainnut.

On vaikea sanoa mikä pieneltäkin tuntuva tapahtuma on ”asioista perillä oleville” tärkeä rituaali ja mikä on sattumaa. Tämä kyseinen kuuspuun istutus kuuluu mielestäni juuri tuollaiseen kiehtovaan harmaaseen alueeseen. Toisaalta monesti olen huomannut, että synkronisiteetit ovat täysin mitättömien yksittäisten tapahtumien summa, joka vain ohjaavat meitä katsomaan oikeaan suuntaan juuri tietyllä hetkellä.

Kuusipuuhun liittyy myös sellainen symbolinen taso, että se tuottaa käpyjä ja käpyrauhasen on sanottu olevan ihmisen aivoissa se osa, joka mahdollistaa ns. kolmannen silmän avautumisen ja nousun korkeammalle tietoisuuden tasolle. Normaaleille ihmisille tämä voi kuulostaa oudolta new age -hömpältä, mutta jos se on sellaista, miksi ihmeessä yhteiskunnan korkeimmilla palleilla istuvat henkilöt pohdiskelevat tällaisia asioita salaseuroissaan? Tai miksi Vatikaanista löytyy paraatipaikalta valtava käpy-veistos?

Googlasin tätä kappeli/puu -asiaa hieman tarkemmin ja päädyin jostain syystä lukemaan netistä samaa aihetta käsitteleviä otteita kirjasta ”The End… Prophetc Insights into the Last Days”.

Tuota oudolta kuulostavaa uskonto-höpinää lukiessani muistin Back to the Future -elokuvan ja sen miten isossa roolissa kuusipuut siinä olivat. Säpsähdin myös, kun huomasin, että tämän kirjan oli kirjoittanut ”Dr A J Brown”.

Mistä ”Dr. Brown” on tuttu? Aivan… Back to the Future -elokuvassa juurikin ”Dr. E Brown” nähdään ihmettelemässä sitä miksi Peabodyllä oli ”hullu idea istuttaa kuusipuita”. Tämän kirjan kannessa ja elokuvassa nähdään molemmissa Dr Brown. Jännä synkka. Ei se välttämättä mitään kerro, mutta näitä tulee itselleni vastaan jatkuvasti ja tapanani on huomioida ne.

Dr. E. Brown pohtii…
…miksi Peabody halusi istuttaa kuusipuita.

Kuten edelliseen postaukseen upotetussa videossa todettiin, terroristit hyökkäävät elokuvassa ”Twin Pines Mall” alueelle, joka oli saanut nimensä kahdesta kuusipuusta (pines). Hyökkäyksen seurauksena Marty siirtyy menneisyyteen ja tulee siellä tuhonneeksi toisen kuusen, jolloin tulevaisuus muuttuu ja sinne ilmestyy ”Lone Pine Mall”.

From duality to oness… Uudessa tornissa vielä kahdeksan kulmaa – aivan kuten Gizan suuressa pyramidissa (tiesitkö muuten sen?). Numero 8 on myös auringon numero.
Tämä kohtaus on ehkä tarkoitettu katsottavan ylösalaisin – aivan kuten Back to the Future -elokuvan jatko-osassa vihjattiin: 911.
Elokuvan lopussa nähdään, että aikamatkailun aikana tehty hölmöily on aiheuttanut sen, että ostari onkin nimetty vain yhden kuusipuun mukaan.

Myös muut viittaukset 9-11 numerosarjaan ovat ihan päivänselviä.

En nyt laita enempää ruutukaappauksia, kun asia on jo selitetty siinä edellisen jutun videossa.

Itse kiinnitin vielä huomioni siihen, että tämän Twin/Lone Pine Mall kauppakeskuksen seinässä on iso JCPenney -logo. Elokuvan tekemisen aikaan kyseisen yrityksen päämaja oli New Yorkissa. Se muutti Texasiin vasta kaksi vuotta tämän elokuvan julkaisemisen jälkeen. Eli haluttiinko tällä logolla korostaa entisestään sitä, että tapahtumapaikka on kuvitteellisesti ”Twin Towers” New Yorkissa?

Mutta mennään vielä siihen aiheeseen, josta koko ajan poikkean eli siihen kuusipuun istutukseen….

Kuvia katseltuani ja tuosta puusta luettuani aloin pohtimaan mikä olisi todennäköisyys, että olisin ollut noiden omien kuvieni ottamisen aikaan lähellä tuota kappelia. En nimittäin tuohon aikaan tiennyt New Yorkista tai mistään muustakaan mitään ja menin siellä aika ”laput silmillä”. En siis tiennyt mistä suunnasta Ground Zeroa olin kuvat ottanut.

Niinpä avasin Google Mapsin ja yritin asetella ”street view kameran” samaan kohtaan, jossa olen kuvien ottohetkellä ollut. Ja arvatkaapa missä suurin osa kuvista oli otettu? Jep – St. Paulin kappelin edessä!

Säpsähdin uudelleen, kun käänsin kuvakulmaa Google Mapsissa ja huomasin että Hilton Millenium Hotel sijaitsee kyseisen kappelin vieressä. Kuvat oli siis otettu näiden kahden edestä (lukuunottamatta se toiseksi ylin, jonka otin toisen rakennuksen ikkunasta).

Nyt pitää hieman avata asiaa niille, jotka eivät tiedä Millennium Hiltonin taustoja: Tuo musta tornimainen hotelli sijaitsi aivan keskellä Ground Zeroa ja se on rakennettu käsittääkseni tarkoituksella Stanley Kubrickin Space Odyssey 2001 (Avaruusseikkailu 2001) elokuvassa nähdyn mustan monoliitin näköiseksi. Jokainen voi itse tutkia asiaa. WTC-tornit tuhottiin syyskuussa 2001. Millennium Hotellin rakentaminen aloitettiin vuonna 1990 eli 11 vuotta ennen WTC-tornien tuhoutumista, samana vuonna kun George Bush piti kuuluisan puheensa, joka käsitteli ”uutta maailmanjärjestystä” (puheen tarkka ajankohta: 11.9.1990).

Space Odyssey 2001 -elokuvassa musta monoliitti ilmestyy apinoiden luo ja johdattaa ne uudelle tietoisuuden tasolle. Elokuvan esoteerinen tarina on hyvin syvällinen ja se liittyy myös 9/11 tapahtumiin, joka oli oman tulkintani mukaan okkulttinen mega-rituaali.

Sivuhuomio: Haluan tässä vaiheessa muistuttaa, että sana ”okkultinen” ei itsessään tarkoita mitään pahaa. Se tarkoittaa vain ”kätkettyä tietoa”. Ja ihan kuten mitä tahansa tietoa, sitä voidaan käyttää hyvään tai pahaan.

Avaruusseikkailu 2001 -leffasta löytyy myös viittaus Hiltoniin:

Ja samaan tapaan kuin Back to the future -leffassa, myös tässä on viittauksia EL-jumalaan (huomatkaa esim. kello / bell). Ja olihan koko leffan aihekin Saturnus ja sen kuu. Vai olikos se niin, että Kubrick vaihtoi alkuperäisen juonen Saturnuksesta Jupiteriin sen takia, ettei symboliikka olisi ollut liian selvää? Tän voisi vielä varmistaa..

Oliko 9/11 tapahtumat ihmiskunnan herätys? Tarotissa kuvattu Torni-kortti? Siitä voi jokainen tehdä omat päätelmänsä.

Kubrick kuoli vuonna 1999 muutama päivä sen jälkeen kun hän oli esitellyt lopullisen version viimeiseksi jääneestä elokuvastaan Eyes Wide Shut. Siinä tuotiin esiin myös ns. eliitin ja pedofilian välinen yhteys. Se, mitä elokuvasta mahdollisesti leikattiin pois mestarin kuoleman jälkeen, jäänee ikuiseksi mysteeriksi.

Myös Back to the Future -elokuvan ja Space Odyssey 2001 -elokuvien / Kubrickin välille on tehty tarkoituksellinen yhteys. Marty kytkee leffan alussa CRM 114 -kytkimen päälle vahvistimesta.

Tuo CRM 114 -yhdistelmä oli Kubrickin ”tavaramerkki”, jonka hän kätki elokuviinsa. Olen miettinyt sitäkin minkälainen kohu tästä olisi syntynyt, jos numero 4 olisikin ollut melkein samanlainen mutta pyöreämpi 9. Samalla tavalla olen miettinyt sitä, että onko kirjain ”C” viite siihen miten kirjain englanniksi lausutaan ”näe” eli ”see”. Kaksi muuta kirjainta (R ja M) ovat tuttuja alku- ja loppukirjaimia monille Shining -elokuvan faneille tästä kohtauksesta:

”See MurdeR”?

Kaksos/twins -kohtaus elokuvassa Shining:

in 2001: A Space Odyssey, CRM-114 is the registry number of the Jupiter-bound spacecraft Discovery

Space Odyssey 2001 on äärimmäisen okkultistinen ja esoteerinen teos, jota en vielä pysty tällä elämänkokemuksella tulkitsemaan. Uskon ja toivon senkin päivän koittavan.

Sekin on mielenkiintoista, että WTC-tornien / Ground Zeron ”kaivanto” oli lähes identtinen Avaruusseikkailu 2001 -elokuvassa nähdyn kaivannon kanssa. Jopa sinne laskeutuva ramppi oli kuin leffasta kopiotu.

Space Odyssey 2001
WTC / Ground Zero

Monet varmasti muistavat myös oudot rituaalit, joita tuolla WTC:n kaivannossa on tehty 11.9. vuosipäivinä:

Jos tuo ei ole Saturnuksen renkaiden palvomista niin en tiedä mikä…

Tutkijaryhmä kaivannon keskellä ringissä monoliitin ympärillä elokuvassa Space Odyssey 2001

Tuo ”kaivanto” löytyy Ground Zeron paikalta edelleen tänäkin päivänä taideteoksen muotoon puettuna. Siitäkin tulee mieleen kuutio ja kuutio on Saturnus-symboli.

Kuutio kuution sisällä = hypercube

Mutta palataan vielä siihen synkronistiseen Back to the future -elokuvan pohdiskeluun… Miettiessäni sitä miten olen saattanut olla juuri sen kappelin kohdalla ottamassa kuvia 12 vuotta sitten, aloin miettimään mikä päivä se kuusipuun istutus St. Paul Chappelin pihalle olikaan… Niin se oli 22.11.2003. Tajuaako kukaan mikä päivä se oli?

Se kuusi istutettiin päivälleen 40 vuotta John F. Kennedyn salamurhan jälkeen! 22.11.1963 – 22.11.2003 = 40 vuotta. Numerot 11 ja 22 ovat molemmat numerologiassa ”master numeroita”, jotka yhteenlaskettuna ovat kolmas ”master numero” eli 33, joka on myös korkein vapaamuurariuden aste.

Jatkan juttua seuraavassa osassa.

2 kommenttia artikkeliin ”Back to the Future ja kuusipuu, osa 2

 1. De Martinilta kyseltiin WTC:n rakenteiden kestävyydestä alkuvuodesta 2001 ja sitten hänen vakuuttelunsa tehtiin hieman myöhemmin tyhjiksi ”todistamalla” koko maailmalle, että lentokoneet saivat kuin saivatkin romahduksen aikaan.
  Samalla hiljeni myös De Martin, jonka toimisto oli kerroksessa 88.
  Tarkoitukseni oli ensin etsiä tiettyjä yksityiskohtia kuusipuista, ja sitten yhtäkkiä olinkin tällaisella sivustolla http://www.puuproffa.fi.
  No, tokihan kuusi on pyramidin muotoinen.

  Vastaa

  1. Niin, ja alunperin piti kehua, että tämä Back To The Future -analhysi on erinomaista työtä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *