Mitä ihmettä??? – osa 2

Tämä on jatkoa juttusarjan edelliselle osalle.

Ymmärrän hyvin, että kun itseni kaltainen perusjantteri kirjoittelee esoteerisista (vain vihkiytyneille tarkoitetuista) totuuksista ja okkultistisesta (kätketystä) tiedosta blogiin tai facebookiin, moni suhtautuu siihen väheksyen. Meidät on pienestä asti opetettu uskomaan, että ollakseen pätevä puhumaan jostain asiasta, täytyy olla koulutus – joku ulkoisen ylemmän tahon antama arvomerkki ja todistus siitä, että tiedämme mistä puhumme. Mitä isompi titteli, sitä enemmän ihmisen puheilla on uskottavuutta ja arvoa.

Lisäksi myös asia, josta puhutaan, pitää olla tarkasti määritellyissä tieteellisissä raameissa, jotta siihen kannattaisi käyttää aikaa. Nyky-yhteiskuntaa riivaava tiedeuskovaisuus onkin kuvattavissa näin:

Lukuisat päivän uutiset alkavat sanoilla ”asiantuntijoiden mukaan….”. Ohitamme tällaisissa tilanteissa kokonaan kriittisyyden ja uskomme sen mitä uutisessa meille seuraavaksi kerrotaan. Miksi perehtyisimme asiaan itse, jos ns. asiantuntijat ovat jo tehneet sen? Ja eikös tiedotusvälineet ole olemassa juuri sitä varten, että oppisimme totuuden eri asioista?

Ja entäpä ne asiat, joista uutisissa ei puhuta mitään… niillä ei varsinkaan ole mitään merkitystä. Muutenhan niistä puhuttaisiin mediassa ja siellä olisivat äänessä ne, joilla on siihen pätevyys. Tällaiseen lapselliseen kehäajatteluun päädytään kun uskotaan, ettei maailmassa olisi lainkaan salaisuuksia, suunnitelmallista pahuutta ja agendaa, josta suurin osa ihmisistä ei tiedä mitään.

Todellisuudessa tämä kaikki ”sokeus” on osa ihmismassojen ja mielten hallintaan liittyvää prosessia. Ilmiötä kutsutaan englanninkielisellä termillä ”Mind Control”.

Auktoriteettiuskovaisuus ja siihen totuttaminen lapsesta asti on osa ehdollistamisprosessia, jonka avulla tavalliset ihmiset saadaan unohtamaan oma sisäinen voimansa ja antamaan kaikki valta muille – niille, jotka ovat näennäisesti meitä ylempänä ja niille, jotka meidän näkökulmasta suostuvat kantamaan raskaan vastuun asioista. Vastuu omasta henkisestä kasvusta on vain valitettavasti sellainen asia, jonka ulkoistamisesta ei ole mitään apua kenellekään.

Auktoriteettiuskovaisuus ja hierarkinen ajattelu on lähtökohta henkiselle ja älylliselle köyhyydelle ja orjuudelle, johon meidät askel askeleelta ohjataan syntymästä asti. Yrjö Kallinen totesi aikoinaan viisaasti:

Todellisuudessa me kaikki olemme sieluja, jotka olemme syntyneet tähän maailmaan ihan tarkoituksella. Kuten Desiderata-kirjoituksessa hyvin sanottiin:

Olet universumin maailmankaikkeuden lapsi, et vähemmän kuin puut ja tähdet, sinulla on oikeus olla täällä.

Tämä pitkä paatokseni ei tietenkään tarkoita, etteikö koulutuksella ja asiantuntijuudella olisi merkitystä. Maallinen yhteiskunta pyörii ja sen tuleekin pyöriä tiettyjen sääntöjen mukaan. En minäkään haluaisi, että sisätautilääkärin vastaanotolla minut ottaisi vastaan henkiparantaja tai new age -liikkeen guruksi itsensä nostanut joogapelle.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Postin pääjohtajan olisi oikeutettua tienata miljoona euroa vuodessa tai että länsimaat olisivat oikeutettuja tappamaan satojatuhansia ihmisiä Lähi-idässä pelkkien tekaistujen terrorismi-syytteiden takia.

Se, että normaali keskivertoihminen on hyväuskoinen ja uskoo muidenkin haluavan lähimmäisilleen vain hyvää, on ihan söpöä. Hammaskeijutkin on söpöjä. Todellisuudessa maailmaa kuitenkin hallitsee hyvin pieni ryhmä ihmisiä ja he pystyvät myös viestimään asioista keskenään kielellä, josta tavallinen ihminen ei ymmärrä mitään.

Yritän tässä juttusarjassa avata polkuja, jota pitkin asioista voisi alkaa ottamaan selvää. Yksi aika radikaali tapa on alkaa perehtymään salaliittoteorioihin vähän avoimemmalla mielellä. WTC 7 -rakennuksen sortuminen on ollut monille yksi hyvä aihe, josta on tullut lähtölaukaus tuntemattomaan.

Myös Hannu Yli-Karjanmaan kirja ”Valtiot ja terrorismi” voi olla hyvä alku omalle matkalle ja silmien avautumiselle. Sen voi ladata tämän linkin takaa pdf-muodossa: http://www.11syyskuu.net/valtiot%20ja%20terrorismi%202013.pdf

Lue juttusarjan seuraava osa ››

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *