Seitsemän kuolleen ja sittemmin henkiin palanneen nuoren tarina

BBC:n nettisivuilta sattui silmiin yksi vähän erilainen ”kumma juttu”: https://www.bbc.com/news/av/stories-50630441/life-after-death-how-seven-kids-came-back-from-the-dead

Tuolla videolla kerrotaan kuinka seitsemän nuorta tippuivat vuonna 2011 jäiseen veteen ja kuolivat. Useita tunteja myöhemmin heidän sydämet saatiin kuitenkin toimimaan. Ja useita päiviä myöhemmin (samana päivänä) kaikki heräsivät koomasta ja selvisivät onnettomuudesta hengissä. Huh.

3 kommenttia artikkeliin ”Seitsemän kuolleen ja sittemmin henkiin palanneen nuoren tarina

 1. No huh huh, juuri kotimatkalla lueskelin junassa Manly P. Hallin kirjan ”The Secret Teachings Of All Ages” lukua ”The Chemical Marriage”, jonka keskeisiä teemoja on seitsemän henkilön kuolema ja jälleensyntyminen. Melkoisia synkronisiteettejä sinä kyllä tässä blogissasi tarjoilet. Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta…

  Vastaa

 2. Niinpä, synkronisiteettejä tuntuu riittävän, niin täällä blogissa kuin myös muualla. Haluaisitko joskus käsitellä niitä ihan omana aiheenaan? 🙂

  Niistä voi ehkä olla hankala kirjoittaa julkisesti, mikäli ne ovat kovin henkilökohtaisia, mutta ihan vaikka yleisellä tasolla. Tätä blogia on mukava lukea, niin ja suuret kiitokset viime aikoina tulleista jutuista, voin sanoa että pelkästään niitten lukemiseen menee aikaa ja olen sentään melko nopea lukija. Muista pitää taukoja välillä ja levätä, niin jaksaa paremmin!

  Juuri äsken sattui muuten tämmöistä: Lueskelin eilen illalla Wikipediaa ja mietin, että onkohan Nicaraguan vaakuna jo mainittu EES-blogissa.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nicaraguan_vaakuna

  Kun tänään menin nettiin, niin melkeinpä heti eräällä suuria tunteita herättävällä arveluttavalla verkkosivustolla oli juttua Nicaraguasta, vaakunalla kuvitettuna tietenkin. En uskalla linkittää juttuun suoraan ettei kukaan saisi tietää että luen kaiken maailman ämvee-lehtiä, mutta juttu on alun perin täältä:
  https://markkusiira.blogspot.com/2019/12/nicaragua.html

  Tokihan tuo voi olla täysin pelkkää sattumaa, mutta kun varsinkin viime aikoina on ilmennyt muitakin sattumia. Ihan kuin ”jokin” haluaisi kertoa jotain? Tai sitten vain olen sekoamassa 😀

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *