Al-Hol

Viime päivien keskustelu Al-Holin leirillä olevista suomalaisista on taas yksi todiste siitä miten syyskuun 11. tapahtumat vuonna 2001 alkavat vaikuttaa meihin suomalaisiin huomattavan pitkällä viiveellä.

Lienee sanomattakin selvää, ettei eduskunnassa koskaan tulla käymään keskustelua itse ongelmasta tai sen syistä. Keskustelu tullaan nyt ja jatkossakin rajaamaan vain ja ainoastaan seurauksiin – eli tässä tapauksessa näihin Al-Holin perheisiin.

Kun globaali väkivaltakoneisto moukaroi Lähi-itää, ketään ei kiinnosta. Siviilejä saa tappaa ja kiduttaa ihan niin paljon kuin huvittaa, kunhan se tehdään jossain Jumalan selän takana. George Carlin kiteytti asian hienosti jo 90-luvulla ensimmäisen Persianlahden sodan aikaan.

Problem, Reaction, Solution -kaava siis jyllää ja lopullisena tavoitteena on globaalin maailmanhallituksen muodostaminen. Syitä sen luomiselle luodaan jatkuvasti lisää ja terävimpinä keihäänkärkinä tässä propagandassa käytetään terrorismia ja ilmastonmuutosta. Ihmiskuntaa ajetaan vähitellen tilanteeseen, jossa ihmiset eivät pelkästään hyväksy maailmanhallitusta vaan suorastaan vaativat sitä.

Aikamoisia jytkyjä muuten käytetään tuolla Syyriassa:

Yksi kommentti artikkeliin ”Al-Hol

  1. Muutama prosentti ”ihmisistä” tietää miten maailma pyörii ja pyörittää sitä, muutama prosentti ihmisistä aavistelee ettei kaikki ole niinkuin kerrotaan, lopuille riittää leipä ja sirkushuvit. Suhteellisen paskamainen tilanne.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *