Koska meillä on joulu…

Sanna Marin oli tänään YLEn Ykkösaamun haastattelussa. Tuoreen pääminisiterin puheet vaikutti ihan tavalliselta poliittiikka-jargonilta, joten sisällöltään haastattelu oli tuttua diipadaapaa. Ihan kivan ja fiksun oloinen mimmi joka tapauksessa. Symbolisella tasolla tämä vuoden pimeimpään aikaan tehty haastattelu oli kuitenkin ajatuksia herättävä. Alla pari ruutukaappausta.

Haastattelussa kiinnitti huomioni ensin joulukuusi (ja sen latvatähti), joka pidettiin kuvassa näkyvissä aina kun Sanna Marinia kuvattiin.

Myös tausta-screenin kuvituksessa oli jänniä yksityiskohtia. Siellä näkyi haastattelun alkuvaiheessa viisi naisministeriä. Tämän jälkeen näytettiin pitkään eduskuntatalon pylväitä ja sen jälkeen istuntosalissa sijaitsevaa veistossarjaa Työ ja tulevaisuus.

Työ ja tulevaisuus -teosta on käsitelty enemmän EES-blogin artikkelissa: Eduskuntatalo.

Eduskuntatalon pylväitä on käsitelty samassa blogissa otsikolla Muinaiset viisaat – osa 13: Pyhät pylväät

Joulukuusen (ja latvatähden) symboliset tasot käydään myös tuolla läpi: Astro-teologia – osa 25: Joulukuusi

Pentagrammin symbolisista tasoista lisää: Astro-teologia – osa 11: Venus-kultti

Luvun viisi esoteerisesta merkityksestä löytyy asiaa otsikolla: Quintessence

Ja vaikka talvipäivänseisaus onkin virallisesti vasta huomenna, suosittelen lukemaan myös tämän: Astro-teologia – osa 2: Kuolleista noussut

Jäin myös miettimään sitä miksi ajatus viidestä naisministeristä on niin puhutteleva. Onko kyseessä pelkästään hieno tosiasia, että Suomi on sukupuolisen tasa-arvon edelläkävijä vai onko ajatus myös alitajunnan tasolla puhutteleva? Tarotin ison arkanan viimeinen kortti (Maailma) kuvaa neljästä elementistä (astrologiset merkit kortin laidoissa) muodostuvaa viidettä elementtiä, jota edustaa kortin keskellä näkyvä viisauden jumalatar Sofia. Ehkä tässä Sanna Marinin ja neljän muun naisministerin casessa onkin jotain arkkityyppistä nostetta…

YLE:n haastattelu päättyi muuten kuvaan Eduskuntatalon pylväistä ja joulukuusesta:

2 kommenttia artikkeliin ”Koska meillä on joulu…

 1. Älä unohda dualistisia kahvikuppeja! Sekä dualistista paitaa (toki varmasti vain sattumaa)! Itseä vain pisti silmään noiden asut..

  Jotenkin vaan tuntuu suosiossa olen nuo mustavalkoteemat.. Kuten esim uudessa The Irishmanisissä vihjaillaan Kennedyn surmaa salaliitoksi ja juuri tuolloin tämä kuuluisa dualistinen ruutulattia tuodaan esille…

  Ps: hyvää tulevaa pakanajuhlaa ja onnellista uuttavuotta! Eräs vanhempi ystävä kertoi aikoinaan, että ihmiskunta ottaa ”henkisen harppauksen”, joka alkaa vuonna 21.12.2012 ja tämän murros vaiheen pitäisi kestää 20 vuotta 🙂 joistain värähtely taajuuksista puhui, että ei sen suurempaa noituutta!

  Vastaa

  1. Mitään ”henkistä harppausta” ei ole tulossa. Tuo on juutalaista NWO:ta tai New Age harhaa. Olemme messiaanisessa ajassa jossa ihmisten tajunta on pikemminkin päin vastoin tukahdutettu ja Jumalan, että luonnon lait pistetty ylösalaisin. Ainoastaan Jeesuksen toinen tuleminen voi asian muuttaa. Paluu tapahtunee kolmannen maailmansodan alettua Antarktikselta. Siellä on arjalainen sivilisaatio jonne myös NSDAP puolueen johtoa ja tiedemiehiä ja jopa parisataatuhatta ihmistä muutti ennen sotien loppua. Siksi valtavirtainen viihdeteollisuus yrittää kuvata tuon teorian hyvin negatiivisessa ja naurettavassa valossa. Kuten erinäiset ”kuunatsi” elokuvat.

   https://www.magneettimedia.com/valimeren-tilanne-siirtolaisten-jakaminen-eu-maiden-kesken-seka-yhteiskunnallinen-murros/#comment-46585

   Henkisen ja hengellisen tason nousu voi tapahtua vain sen jälkeen kun Saatanan valta ja matalan värähtelytason olennot ovat poistuneet kuviosta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *