Seitsemän kuolleen ja sittemmin henkiin palanneen nuoren tarina

BBC:n nettisivuilta sattui silmiin yksi vähän erilainen “kumma juttu”: https://www.bbc.com/news/av/stories-50630441/life-after-death-how-seven-kids-came-back-from-the-dead

Tuolla videolla kerrotaan kuinka seitsemän nuorta tippuivat vuonna 2011 jäiseen veteen ja kuolivat. Useita tunteja myöhemmin heidän sydämet saatiin kuitenkin toimimaan. Ja useita päiviä myöhemmin (samana päivänä) kaikki heräsivät koomasta ja selvisivät onnettomuudesta hengissä. Huh.

2 thoughts on “Seitsemän kuolleen ja sittemmin henkiin palanneen nuoren tarina

  1. No huh huh, juuri kotimatkalla lueskelin junassa Manly P. Hallin kirjan “The Secret Teachings Of All Ages” lukua “The Chemical Marriage”, jonka keskeisiä teemoja on seitsemän henkilön kuolema ja jälleensyntyminen. Melkoisia synkronisiteettejä sinä kyllä tässä blogissasi tarjoilet. Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *