Koronavirus ja meemiteoria

Nyt kun ihmiset ovat todella peloissaan ja varovaisia pöpöjen leviämisen suhteen, voitaisiinko samalla herätä myös ”psyykkisten tartuntatautien” vakavuuteen? On nimittäin täysin mahdollista, että ihmisten käyttäytymismallit, ajatukset, pelot ja jopa koko identiteetti leviävät samantyyppisellä mekanismilla kuin fyysiset pöpötkin eli tarttumalla.

Kirjoitin tästä aiheesta Kummajuttu-blogiin vuonna 2009 ja se oli myös ensimmäinen tässä blogissa käsitelty aihe. Suosittelen lukemaan postauksen ja katsomaan ne videot ajatuksella. Myös postauksessa mainitun kirjan lukemista suosittelen edelleen. (Huom: Susan Blackmoren videossa viitataan myös vessapaperiin!)

Eli otetaan uusinta:

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *