Kor… (ja batmanin läpsäisy)

Tutkiskelin tänään YLE:n mobiiliapilla uutisia. Etusivulta löytyi 44 koronavirukseen liittyvää uutista. Muita uutisia oli seassa vain muutama hassu ja niistäkin olisi ehkä löytynyt joku viittaus koronaan, jos olisi jaksanut tutkailla.

Tässä vaiheessa lienee jo täysin selvää, että riippumatta siitä miten moni lentsuun sairastuu (tai kuolee) niin PALJON merkittävämpää tulee olemaan tämän viruksen ympärille luodun kaaoksen psykologiset vaikutukset ja niiden varjolla tehtävät yhteiskunnalliset muutokset globaalilla tasolla.

Itselläni on vahva tunne, että maailmaa ollaan nyt muuttamassa radikaalisti ja nuotit on osin etukäteen sävellettyjä. Olisikin kiva tietää mitä erilaisissa suljetuissa ”think tankeissa” on juonittu tällaisten tilanteiden varalle. Ei kai kukaan niin naivi voi olla, että luulee, että tällaista skenaariota ei olisi mietitty etukäteen?

KummaJuttu! -blogi jää seuraamaan tilannetta.

4 kommenttia artikkeliin ”Kor… (ja batmanin läpsäisy)

 1. Iltalehti jo pohjustaakin kansalaisia:
  ”Virusta ei saa enää pois. Kolmesta vaihtoehdosta paras olisi rokotteen kehittäminen, mutta sitä joudumme odottelemaan pahimmillaan useita vuosia. Ehkä parasta on totutella uudenlaiseen rajoitusten alaiseen elämään.”

  Toisessa saman lehden artikkelissa taas todetaan:
  ”Kun rokote on olemassa, se pitäisi saada joka maailman kolkkaan. Edessä on valtavia haasteita, Vapalahti toteaa. Maailmassa on miljardeja ihmisiä, ja he kaikki tarvitsisivat koronarokotteen.”

  Vuosien poikkeustila ja pakkorokotuksia? Ai kuinka kiva! Mikäänhän tuosta ei toki poista sitä tosiseikkaa, etteikö virus ja sen aiheuttama uhka voisi olla täysin todellinenkin (Esim. Italiassa on eilisen tietojen mukaan todettu 4032 koronaan kuollutta ja 5129 parantunutta potilasta – ei ihan kuulosta pelkältä flunssalta?). Ja jos nyt ihan objektiivisesti asiaa arvioidaan, niin itse ainakin pystyn elämään myös ilman jokavuotisia instagram-lomareissuja baliin ja dubaihin, puhumattakaan viinanhuuruisista illoista afterski-baareissa…

  Ihan off-topicina mainittakoon, että näin eilen puolisen minuutin pätkän elokuvasta Escobar: Paradise Lost. Siinä ihmisiä roikutettiin selkeästi hirtetty-kortin hengessä pää alaspäin puusta, eli veikkaisinpa että kyseisestä elokuvasta voisi hyvinkin löytyä koko iso arkana.

  Vastaa

 2. Koronan seuraukset: kvanttipistetatuointi ja 5G-teknologia. Kunpa Orwell näkisi tämän. Niiden avulla toteutuu yksilön totaalinen haltuunotto ja kontrolli. Poistetaan vielä käteinen raha ja pannaan tavallinen muurahainen polvilleen itkemään. Kummallisinta on se, että vaikka koronastakin on järkeenkäypää ja todistettavasti oikeaa tietoa tarjolla niin paljon kuin vain viitsii etsiä ja lukea, tavallinen lammaslauma, jota on 90 prosenttia ihmisistä, näkee ainoastaan vaarallisen pandemian ja on valmiita miltei tappamaan kaikki, jotka eivät ota koronaa vakavasti, tai väittävät sitä ihmisen kehittämäksi. Epäilen, että räikeimmät koronaan liittyvät ylilyönnit tekevät vasta tuloaan. Toivoisin, että näin ei olisi, mutta…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *