Combined Disasters?

Olen joskus aiemminkin käsitellyt tässä blogissa Illuminati-pelikortteja, jotka (ainakin löytämieni tietojeni mukaan) ovat vuodelta 1995. Monissa korteissa on nähtävissä outoja ”synkronistisia” yhteyksiä 2000-luvun tapahtumiin – ikäänkuin tekijöillä olisi ollut vähintäänkin alitajuista aavistusta tulevaisuuden tapahtumista.

Pakasta löytyy omituisen läheisesti esim. 11.9.2001 päivän tapahtumia muistuttavia kuvia. Myös taannoisiin öljyonnettomuuksiin, kansannousuihin, ilmastonmuutokseen, Japanin tsunamiin ja jopa Las Vegasin ammuskeluun liittyviä kortteja on mahdollista löytää pakasta. Ja löytyypä sieltä yksi Suomi-aiheinen korttikin.

Toki on selvää, että jos laaditaan valtava määrä kuvitettuja kortteja, joissa kuvataan katastrofeja niin jälkikäteen niistä löytyy pakostikin yhtäläisyyksiä tosielämään. Tulevaisuuden ennakoiminen tällaisista korteista on tietysti mahdotonta.

Silti korttien sisältämän symboliikan pohdiskelu on kiinnostavaa. Itseäni on kiinnostanut tämä kortti jo vuodesta 2012 lähtien:

Muistaakseni edesmennyt Rik Clay esitti tästä kortista jo 2012 tienoilla teorian, että siinä voisi olla viittaus Lontoon Olympialaisiin (takana näkyvä torni olisi voinut olla Big Ben). Kortissa nähdään myös viisi ihmistä, joilla kaikilla on eriväriset paidat. Värit, joita kortissa on käytetty löytyy myös olympiarenkasta.

Jossain vaiheessa joku kuitenkin huomasi, että kortissa näkyvä torni ei muistuta läheskään niin paljoa Big Beniä kuin mitä se muistuttaa Tokiossa sijaitsevaa Wako Clock Tower -kellotornia. Ja tottahan se on – kortissa näkyvä torni on kuin suora kopio Tokion kellotornista:

Itse aloin miettimään tätä korttia pian sen jälkeen kun korona-virus alkoi leviämään. Mieleeni nousi epäilys, että noinkohan Tokion kesäolympialaiset oikeasti järjestetään tänä kesänä. Ja eilen viimein löysin ensimmäisen uutisen aiheeseen liittyen eli Olympialaisten siirtämisestä käydään jo keskusteluja: https://yle.fi/urheilu/3-11269941

Vielä kun kortin nimi on ”yhdistetyt katastrofit” niin ollaan aika lähellä tilannetta, jossa voidaan taas nähdä yhtäläisyys yhden kortin ja tosielämän välillä – ainakin salaliitto-kakkuloiden läpi maailmaa tarkkaillen 🙂

P.S. Illuminati-kortit kehittäneen Steve Jackson Games -yrityksen historiaan liittyy sellainenkin erikoisuus, että FBI teki ratsian yrityksen toimistoon 1.3.1990 ja takavarikoi heiltä tietokoneita ja diskettejä. Aiheesta voi lukea lisää Wikipediasta.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *