Event 201

Korona-hullunmylly on herättänyt monenlaisia salaliittoteorioita. Monilla on tunne, että ”meille ei nyt kerrota kaikkea”.

Yksi kummallisuus, johon monet ovat kiinnittäneet huomion on se, että juuri ennen korona-epidemian alkua järjestettiin Event 201 -niminen harjoitus, jossa simuloitiin koronaviruksen leviämistä maailmanlaajuiseksi epidemiaksi. Tässä highlights-video kyseisestä simulaatiosta (lokakuulta 2019):

Kuulostaako tutulta? Simulaatio käynnissä suunnilleen samaan aikaan kun samanlainen katastrofi oikeasti tapahtuu? Monet varmasti muistavat millaiset harjoitukset ja simulaatiot oli käynnissä Yhdysvalloissa 11.9.2001 ja Lontoossa 7.7.2005. Jos joku ei vielä tiedä noista, suosittelen yleissivistävää googlailua aiheesta (hakusanaksi voi laittaa vaikka ”drill 7/7” tai ”drills 9/11”).

Event201 -yhteensattumaa kummastelevat henkilöt saivat lisää vettä myllyyn, kun ensimmäinen julkkis (Tom Hanks) kertoi sairastuneensa Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Hän twiittaili aiheesta ja käytti myös numerosarjaa 201 viestissään. Oliko sekin vain outo sattuma vai jotain muuta, joka vaatisi foliovuorausta lippikseen?

Bad news: my wife has won six straight hands of gin rummy and now leads by 201 points,”

– Tom Hanks

Pian myös Tom Hanksin poika kommentoi aihetta Instagram-videolla, jossa hän poseerasi ilman paitaa överi-esoteerisia tatuointejaan esitellen.

Itse en osaa sanoa onko tuolla 201-simulaatiolla tai Hanksien viestittelyillä mitään merkitystä, mutta fakta on kuitenkin se, että kulisseissa tapahtuu varmasti valtavasti asioita, joista ei puhuta julkisuudessa mitään. Kukaan normaali tallaaja ei tällä hetkellä tiedä millaisessa maailmassa tulemme elämään puolen vuoden kuluttua.

KummaJuttu! jää seuraamaan tilannetta…

P.S. EES-blogissa oli myös yksi hyvä havainto: Gordon Brown has urged world leaders to create a temporary form of global government to tackle the twin medical and economic crises caused by the Covid-19 pandemic.

6 kommenttia artikkeliin ”Event 201

 1. Event 201 järjestettin New Yorkissa. New Yorkin ensimmäisestä vahvistetusta koronavirustartunnasta kerrottiin helmikuun ensimmäisenä päivänä – amerikkalaisittain kyseinen päivähän ilmoitetaan muodossa 2/01…

  Muutenkin kyseisen tapahtuman järjestäneeltä Bill Gatesilta on vuosien saatossa tullut mielenkiintoisia kommentteja ”tulevista pandemioista”.

  Vastaa

 2. Onhan tässä ollutkin koko ajan koomisia piirteitä, kun pandemian järjestäneet tahot antavat, itselleen tyypilliseen tapaan, jatkuvasti kovan luokan vinkkejä ja vihjeitä asioiden oikeasta tilasta, ja sitten nauravat kaikelle yhteisissä kokoontumisissaan, kun lammaslauma on aivan häiriintyneessä mielentilassa ja varoittelee toisiaan järkyttyneinä ja kehottaa pysymään visusti kotonaan, ettei vain ulkonaliikkumiskieltoakin vielä lyödä päälle. Katsotaan nyt sitten, kun ryhdytään pakkorokotuksiin ja siinä sivussa isoveljen 5G alkaa jyllätä. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

  Vastaa

 3. Itselleni tuli tuosta 201 eventin logosta mieleen se, että siinä on maapallo numeroiden 2 ja 1 välissä. Tarotin ison arkanan viimeinen kortti (nro 21) on ”Maailma”. Se on syklin päätös ja uuden syklin alku…

  Vastaa

  1. Ai hitsiläinen, nyt kun otit asian esille, niin eihän tuota viittausta voi enää olla näkemättä! Todella hyvä huomio, ja vaihteeksi omalta osaltani myös melko karvas osoitus siitä, kuinka ”symbolisokea” sitä saattaakin ihminen olla, vaikka tiedostaisikin tarot-viittauksia viljeltävän siellä sun täällä 🙂

   Onhan tämä melkoinen ”Event 21” ollut ainakin toistaiseksi. Mutta toivotaan että seuraava sykli olisi valoisampi.

   Vastaa

 4. Tässä myös jotain ”vaihtoehtoisempaa” pohdiskelua: https://youtu.be/s4Ponpys4R8

  En ota kantaa videossa esitettyihin tietoihin enkä ole tekemässä mitään hätiköityjä johtopäätöksiä mistään. Kuuntelen kuitenkin tarkasti kaikkia näkökulmia tässä tilanteessa, jossa maailma on KUMMALLISEMPI kuin koskaan aiemmin oman elämän aikana…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *