911 in slow motion?

Kun korona-kaaos oli vasta aluillaan länsimaissa, joku kuvaili sitä YouTubessa termillä ”9/11 in slow motion”. Se jäi mieleen. Nyt tuo kuvaus alkaa tuntumaan todella osuvalta. Kauanko tämä aivopesu ja ehdollistaminen oikeasti kestää???

Ja mutkan kautta aiheeseen liittyen: Tänään mieleeni tuli jostain syystä Denverin lentokenttä. Perehdyin siihen joskus vuosia sitten (samoihin aikoihin Georgia Guidestones -monumentin kanssa). Kaivoin sitten tänään esiin tämän jutun aiheesta: http://vigilantcitizen.com/?p=58

Monet varmaan tietävät nämä kuuluisat ”teokset” lentokentällä:

Outo synkka tapahtui heti sen jälkeen kun olin kaivanut tuon linkin esiin: Freeman Fly julkaisi YouTubessa ikivanhan (ilmeisesti kateissa olleen) videonsa ja sen taustalla näkyy nuo samat muraalit. Tuli taas sellainen ”kummajuttu-fiilis”. Olipa outo sattuma.

Disclaimer: En ole katsonut tätä freemanin videota vielä tarkemmin enkä ota kantaa siinä mahdollisesti esitettyihin väittämiin.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *