A Gray State

Katsoin toissapäivänä Netflixistä dokumentin nimeltä ”A Gray State”. Yllätyin aika paljon siitä, ettei dokumentin aihe ollut minulle ennestään tuttu. Se voi tosin johtua siitäkin, että juuri kun nämä dokumentissa kuvatut asiat oikeasti tapahtui (joulukuussa 2014), oli omassa elämässänikin hurjasti muutoksia enkä juuri sillä hetkellä seurannut ”kummia juttuja” kovinkaan tiiviisti.

”Gray State” oli alunperin David Crowleyn ideoiman elokuvan nimi. Se ei kuitenkaan koskaan valmistunut sillä David, hänen vaimonsa ja heidän 5-vuotias tyttärensä löydettiin kuolleena kotoaan. Virallisen selityksen mukaan David sekosi ja tappoi sitten perheensä ja itsensä.

David oli entinen sotilas, joka komennettiin mm. Irakiin vastoin hänen tahtoaan. Hänen visioiman Gray State -elokuvan teemana oli dystooppinen tulevaisuuden maailma, jossa ihmiset on mikrosirutettu ja todellinen isoveli-valvoo yhteiskunta on saanut täyden vallan. Alla Crowleyn tekemä traileri elokuvasta. Trailerissa vilahtaa myös hänen edesmenneet vaimo ja tytär.

Trailerissa vilahtaa myös paljon sellaisia asioita, jotka vuonna 2014-2015 tuntui varmasti täysin mahdottomilta kuvitella, mutta nyt korona-aikana kaikki näyttää melkein normi-meiningiltä. Tätä ajatellessa menee melkein kylmät väreet…

Katsokaa yksityiskohtia, tekstejä jne….

Huom: Tämä Netflixistä löytyvä A Gray State ei siis ole David Crowleyn tuotos vaan hänestä ja hänen perheensä kuolemasta tehty dokumentti.

Hyvin erikoista!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *