Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Tuli katsottua tämä neliosainen sarja Netflixistä. Siitä jäi ristiriitainen fiilis. Toisaalta on ihan hyvä, että ns. taviksillekin tarjoillaan informaatiota eliitin pedofilia-touhuista ja siitä, että laki ei todellakaan ole kaikille sama vaan tietty ihmisryhmä elää täysin massojen yläpuolella (vaikka todellisuudessa heitä alhaisempia otuksia ei olekaan). Pari asiaa jäi kaivelemaan sarjaa katsellessa:

 • Miksi dokumentissa ei puhuttu laajemmin kansainvälisistä pedofilia-ringeistä ja siitä miten laajalle tämä ulottuu? Nyt tikun nokkaan nostettiin vain Epstein, Prinssi Andrew ja Ghislaine Maxwell. Ihan kuin koko homma olisi rajoittunut vain näihin kolmeen henkilöön.
 • Epsteinin kiristys-puuhat ja talon huoneiden videointi sivuutettiin lyhyellä maininnalla.
 • Miksei Ghislaine Maxwellin osuutta pengottu enempää? Missä viipyy hänen elinkautinen? Missä koko akka tällä hetkellä piileskelee?
 • Muutaman saman uhrin tarinaa jauhettiin tuntitolkulla, joka kävi puuduttamaan.
 • Missä laajemmat pohdinnat tämän casen merkityksestä ja viittaukset esim. Jimmy Savileen, katolisen kirkon touhuihin ja muihin?
 • Wikileaksin ns. Pizzagate-paljastuksiin liittyen olisi hyvin voinut tuoda esiin mitä Podesta, Clintonit yms. tahot viestittelivät keskenään. Olisivat edes näyttäneet tämän vuodetun sähköpostin:

Lisäys: Jason Bermasin mielipide asiasta alla..

2 kommenttia artikkeliin ”Jeffrey Epstein: Filthy Rich

 1. Hei.

  Tuosta Netflix:stä tietona, että sen (toinen) perustaja on Marc Randolph,
  joka sattumoisin on sukua tässäkin blogissa mainituille Edward Bernaysille ja Sigmund Freudille. He ovat kaikki juutalaisia. Kuten ovat Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell sekä isänsä Robert Maxwell, joka oli Mossadin agentti. Enpä yllättysi jos Epstein ja Ghislainekin olisivat Mossadin palkkalistoilla olleet ja kiristäneet sairailla kuvamateriaaleillaan poliitikkoja sitten Israelin hyväksi.

  Tässä uhri Maria Farmerilta lyhyt haastattelu:
  https://www.bitchute.com/video/1LTC6jK5q5p3/

  Tästä samasta pidempää settiä:
  https://www.youtube.com/watch?v=MGtDj8drWvE&feature=youtu.be

  En tuota Netflixin dokkaria ole katsonut mutta käsittääkseni Maria Farmer siinäkin mukana. Tietysti juutalaisyhteyttä ei mainita, en ainakaan sen suhteen hengitystäni pidättelisi. Mainitsemasi Jimmy Savilekin lahjoitti juutalaisjärjestöille valtavia summia.

  Tiedän että meidät on tämän kysymyksen suhteen suggeroitu, mutta kannattaa tutkia myös tätä yhteyttä, eikä pelkästään bilderbergejä, illuminaatteja tai pyöreän-pöydän-ritareita. Kannatta tutustua laajasti myös esim. Trumpin ja Putin lähipiiriin. Kuka pelasti Trumpin konkurssilta 90-luvulla? Enpä silti usko että kuvittelet Trumpinkaan olevan jokin ”valkohattu”.

  Heitin tähän liittyen nyt omia näkemyksiä eikä kommenttiani ole pakko julkaista, jos niin katsot. Tiedätkin ”natsi-kortti”, 6 miljoonaa, holokausti, äärioikeisto ym… Sensurointi.

  Tämä on mainio blogi! Esim. symbolit ovat itselleni olleet se uusin tuttavuus. Täältä ja EES ovat paljon auttaneet siinä 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *