Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Tuli katsottua tämä neliosainen sarja Netflixistä. Siitä jäi ristiriitainen fiilis. Toisaalta on ihan hyvä, että ns. taviksillekin tarjoillaan informaatiota eliitin pedofilia-touhuista ja siitä, että laki ei todellakaan ole kaikille sama vaan tietty ihmisryhmä elää täysin massojen yläpuolella (vaikka todellisuudessa heitä alhaisempia otuksia ei olekaan). Pari asiaa jäi kaivelemaan sarjaa katsellessa:

  • Miksi dokumentissa ei puhuttu laajemmin kansainvälisistä pedofilia-ringeistä ja siitä miten laajalle tämä ulottuu? Nyt tikun nokkaan nostettiin vain Epstein, Prinssi Andrew ja Ghislaine Maxwell. Ihan kuin koko homma olisi rajoittunut vain näihin kolmeen henkilöön.
  • Epsteinin kiristys-puuhat ja talon huoneiden videointi sivuutettiin lyhyellä maininnalla.
  • Miksei Ghislaine Maxwellin osuutta pengottu enempää? Missä viipyy hänen elinkautinen? Missä koko akka tällä hetkellä piileskelee?
  • Muutaman saman uhrin tarinaa jauhettiin tuntitolkulla, joka kävi puuduttamaan.
  • Missä laajemmat pohdinnat tämän casen merkityksestä ja viittaukset esim. Jimmy Savileen, katolisen kirkon touhuihin ja muihin?
  • Wikileaksin ns. Pizzagate-paljastuksiin liittyen olisi hyvin voinut tuoda esiin mitä Podesta, Clintonit yms. tahot viestittelivät keskenään. Olisivat edes näyttäneet tämän vuodetun sähköpostin:

Lisäys: Jason Bermasin mielipide asiasta alla..

One thought on “Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *