The Prisoner

The Prisoner -sarja oli itselleni silmiä avaava kokemus joskus vuosituhannen vaihteessa. Sarja puhuttelee sellaisella tietoisuuden tasolla, jota on vaikea selittää. Eli katsokaa itse. Tässä sarjan luojan eli Patric McGoohanin haastattelu:

Ja tässä alla sarjan ensimmäinen jakso. Suosittelen erittäin lämpimästi katsomaan koko sarjan!

3 kommenttia artikkeliin ”The Prisoner

 1. Katsoin ykkösjakson. Tuohon aikaan pystyttiin nerokkaalla tavalla yhdistämään camp ja ahdistava kauhu suoranaiseksi taiteeksi. Katson loput jaksot heti, kun siihen löytyy aikaa. Sinällään itselleni uusi ja tärkeä tieto oli se, että Iron Maidenin varsin kelpo biisi ”Prisoner” on niin ikään tehty sarjan innoittamana.

  Vastaa

  1. Sori että kommentti oli jäänyt julkaisematta. Välillä missaan kaikki noi ilmoitukset ja tän löysin vasta nyt…

   Vastaa

  2. Sitäkään kaikki eivät tiedä, että myös Iron Maidenin biisi ”Back In The Village” on tästä sarjasta myös..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *