2020 – katsaus viime vuoteen

Vuosi 2020 oli jopa Kumma Juttu -blogin mittapuulla harvinaisen erikoinen. Jeffery Epsteinin kuolema (2019) ja siihen kytkeytyvä globaalin eliitin pedofilia-toiminta alkoi vaipua unholaan 2020-tapahtumien seurauksena. Lolita Express ja mm. Clintonin kymmenet matkat sillä saivat väistyä uutisista uusien ”tärkeämpien asioiden” tieltä. Myös prinssi Andrewin ja Ghislaine Maxwellin toilailut painuivat unholaan. Mahdollisista laajoista verkostoista näiden muutamien keulakuvien takana ei edes ehditty alkaa spekuloimaan. Mitäs pienistä? Lee Harvey Oswaldin tavoin koko homma on nyt siis lakaistu maton alle.

Suomessa vessapaperin ja tonnikalan hamstrauksella alkanut massapanikointi ja täysin irrationaalinen laumakäyttäytyminen muuntautui vähitellen ”kiltiksi sääntöjen noudattamiseksi” ja kasvomaskien massakulutukseksi. Loppuvuodesta koko kansakunnan uutisoitiin ja kiiteltiin tekevän pyyteettömästi yhdessä töitä kaikkien turvallisuuden ja yhteisen hyvän eteen. Rajoituksista päästään kuulemma eroon vain niitä noudattamalla. Loogista. 🙂

Työttömyydestä, muiden sairauksien hoitamatta jättämisestä, eri alojen yrittäjien ahdingosta ja lukuisista muista rajoitusten aiheuttamista vakavista ongelmista puhuttiin myötätunnolla, mutta harvoin kuitenkaan rajoituksia kyseenalaistaen. Lisäksi ”uudesta normaalista” alettiin osittain puhumaan ikäänkuin kriisissä olisikin jotain positiivista. Itse olen miettinyt voisiko taustalla olla joku Tukholma-syndrooman kaltainen psykolgoinen ilmiö.

Taudin kuolleisuusprosentti jäi pandemian alkuvaiheen arvioita valtavan paljon alhaisemmaksi, mutta sillä ei kuitenkaan ollut juuri mitään vaikutusta siihen miten epidemiaan puututtiin tai miten siitä julkisuudessa puhuttiin. Pelottelu ei suinkaan vähentynyt vaan tartuntamäärien rummuttamista vain kiihdytettiin jättäen täysin huomiotta se, että kyseessä ei ollutkaan niin suurta kuolleisuutta aiheuttava virus mitä aluksi pelättiin. Ikäänkuin se hengenvaarallisuus ei sittenkään olisi edes ollut se syy rajoituksiin ja pelotteluun vaan joku ihan muu… Mutta mikä?

On esitetty teorioita, että meneillään on valtavan isojen yhteiskunnallisten muutosten toteutus globaalilla tasolla (ns. suuri resetointi / nollaus) ja ainoa tapa millä ihmiset ympäri maailman saadaan suostumaan siihen on se, että kohtaamme riittävän suuren ongelman, jonka ratkaisu (tai vähintäänkin pakollinen seuraus) nuo kyseiset muutokset ovat. Tällaisesta kuviosta käytetään usein termejä ”Problem, Reaction, Solution” tai ”Hegelian Dialectic”. Ne ovat varmaankin tuttuja termejä tämän blogin lukijoille, mutta jos ei niin noilla kannattaa googlailla.

2020 aikana sosiaalisessa mediassa otettiin käyttöön massiiviset sensuuri-käytännöt, joiden seurauksena otettiin iso harppaus kohti Orwellilaista ”vain yksi totuus sallitaan” -yhteiskuntaa. Alex Jonesin deplatformaus eli kaikilta alustoilta poistaminen samanaikaisesti vuonna 2018 tuntuu nyt enää pieneltä alkulämmittelyltä. Muiden yläpuolella itseään pitävä ”teknokraattien isovelikerho” siirtyi toiminnassaan vuonna 2020 täysin uudelle levelille. Esimerkiksi YouTube ilmoitti toimitusjohtajansa suulla sensuroivansa kaiken sisällön, joka on ristiriidassa WHO:n esittämien kantojen kanssa. Monet kanavat ja videot saivatkin nopean kenttätuomion kyseisellä alustalla. Myös Facebook on vilissyt ”faktantarkistus-ilmoituksia” ja jopa monet komiikka-videot on leimattu valheellisiksi isoveljen toimesta.

Korona-kriisin kaltaiseen tilanteeseen oli varauduttu ja etenemistapoja oli suunniteltu erilaisissa ajatushautomoissa. Jopa tulevan pandemian aiheuttamiin salaliittoteorioihin reagointia harjoiteltiin etukäteen. Esimerkki tällaisesta valmistautumisesta oli Event 201, joka järjestettiin vuoden 2019 lopulla, vain pari kuukautta ennen ennen korona-epidemian ilmaantumista.

Kokonaisuutena näen korona-kriisin monella tavalla 9/11-tapahtumiin verrattavana ilmiönä. Näille molemmille kriiseille yhteistä on ollut se, että paniikkia on lietsottu mediassa tauotta kaikin mahdollisin keinoin ja ongelman ratkaisuksi tarjotut toimenpiteet vaikuttavat siltä, että ne tulevat pitkällä aikavälillä aiheuttamaan huomattavasti enemmän tuhoa kuin se alkuperäinen ongelma. Lisäksi molempien seurauksena tuntuu menevän romukoppaan aiemmin itsestäänselvyyksinä pidetyt kansalaisoikeudet ja yksilönvapaudet (suomessa onneksi toistaiseksi vähemmän kuin monessa muussa maassa). Ja tietysti yksi iso samankaltaisuus koronan ja 9/11 välillä on se, että maallinen mammona ja valta keskittyvät kriisin seurauksena entistä pienemmälle ja valikoidummalle ihmisryhmälle. Uusi maailmanjärjestys ja globaali maailmanhallitus on varmasti 2020 vuoden jälkeen huomattavasti lähempänä toteutumistaan.

Vuosi 2020 päättyi juuri kuten monet aavistelivat etukäteen eli USA:n presidentinvaaleihin (ja sirkukseen sen ympärillä) sekä vaalien jälkeen ilmestyviin koronarokotteisiin. Ne julkistettiin ja niistä uutisoitiin liki messiaanisena pelastajana. Tästä on tietysti monille tullut vahvasti mieleen sikainfluenssa ja sen surullisenkuuluisat rokotteet vuonna 2009. Valtavalla vauhdilla kehitettyjä rokotteita kuvataan nyt (kuten silloinkin) täysin turvallisiksi ja kaikki muuta puhuvat ovat tieteen kieltäjiä, salaliittoteoreetikkoja tai kansakuntansa ja isoäitiensä vihaajia.

Propaganda ja Event 201-tyyppiset harjoitukset ovat olleet ilmeisen onnistuneita. Sosiaalisessa mediassa tuntuu välillä olevan jopa kilpailua siitä kuka hehkuttaa koronarokotetta ja sen saamista/ottamista eniten. Monet olisivat valmiit rokottomaan jopa lapsensa vaikka asiantuntijat ovat selvästi sanoneet, ettei tutkimustietoa ole vielä tarpeeksi, jotta lasten rokottaminen olisi riittävän turvallista. Kai sekin on sitten jonkun mielestä vastuunkantoa…

Jos vuosi 2020 pitäisi tiiviistää jollain tavalla yhteen lauseeseen niin se olisi varmaan tämän blogin slogan eli ”Kun mikään ei enää yllätä”.

2 kommenttia artikkeliin ”2020 – katsaus viime vuoteen

  1. Noita yhtäläisyyksiä koronan ja 9/11 välillä on muuten pintaakin syvemmällä jos aihetta alkaa kaivella. Esimerkkinä voisi mainita vaikkapa sen kuinka Ground Zeroa tyhjentäneille palomiehille jaettiin satoja tuhansia kertakäyttöisiä paperimaskeja, mutta kuinka ollakaan, myöhemmin todettiin niiden olleen täysin tehottomia. Ja onhan 9+11 tietenkin 20.

    Vastaa

  2. Sori, taas oli jäänyt kommentti spämmifiltteriin ja huomasin julkaista vasta nyt.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *