Otteita unholasta, osa 1: Smolenskin lento-onnettomuus

Aloitin KummaJuttu-blogin vuonna 2009. Syitä oli monia ja siihen liittyi myös erikoisia unikokemuksia ja ns. ”egosta irtautumisia”, joista olen joskus varmaan kirjoittanutkin. Vähän ennen blogin aloittamista olin myös herännyt miettimään 9/11-tapahtumien epäselvyyksiä. Samoihin aikoihin alkoi myös sirkus sikainfluenssa-pandemian ympärillä. Olin myös noihin aikoihin ollut todistamassa esikoiseni syntymää sekä oman isäni kuolemaa lähietäisyydeltä. Isoja asioita siis – monella tasolla.

Tämän blogin aloittaminen oli jonkunlainen kanava kaikenlaisten päässä pyörivien asioiden järjestelyyn. Kyse oli myös henkisen ja psyykkisen kasvun prosessista. Tosin siinä kävi sitten se monille tutuksi tullut ”kaninkolo-ilmiö” että mitä enemmän alkoi kummallisia asioita muka tutkimaan ja järjestelemään niin sitä enemmän hulluutta ja kummallisuuksia tuli vastaan. Ja nyt tätä urakkaa on sitten kestänyt jo melkein 12 vuotta ja edelleen maailma tuntuu menevän päivä päivältä yhä oudommaksi.

Näiden 12 vuoden aikana, kun olen tätä blogia pitänyt, on moni ”käsitelty” asiakin ehtinyt jo painumaan unholaan (ja myös digitaaliseen manalaan sillä iso osa vanhoista jutuista on serverin vaihdon takia edelleen arkistossa – ehkä pysyvästi). Tästä syystä aloitan nyt uuden juttusarjan, joka kantaa nimeä ”Otteita unholasta”. Sen tarkoituksena on nostaa uudelleen esiin menneitä ”kummia juttuja”, jotka ovat syystä tai toisesta unohtuneet tai ovat nyt uudelleen ajankohtaisia.

Ensimmäiseksi aiheeksi nostan Smolenskin lento-onnettomuuden vuodelta 2010 (FIN / ENG). Monet muistavat tämän tapahtuman, koska tuossa lento-onnettomuudessa kuoli iso määrä Puolan johtoa mukaanlukien maan presidentti ja hänen vaimonsa.

Kumma Juttu! -blogin uutiskynnyksen tämä tapahtuma ylitti mm. siksi, että tapaus sattui juuri sikainfluenssa-pandemian aikaan ja ennen onnettomuutta Puola oli kieltäytynyt sekä IMF:n velkapaketista että sikainfuenssa/H1N1 -rokotteista.

Lisää vettä myllyyn heitti noihin aikoihin YouTubeen ilmestynyt video, jossa nähtiin videokuvaa koneen puotoamispaikalta. Siinä kuultiin myös laukauksia ja annettiin ymmärtää, että eloonjääneitä murhattiin tarkoituksella. Myöhemmin levisi väite, jonka mukaan myös kyseisen videon kuvaaja olisi tapettu sen jälkeen kun video alkoi leviämään netissä. En nyt kyllä muista miten tarina tuosta eteni ja saatiinko väitteisiin uskottavat selitykset (tässä joku uutinen aiheesta).

Lienee muutenkin ihan mahdotonta tietää mikä kaikki tapahtuman ympärillä oli faktaa ja mikä mis- tai disinformaatiota. Joka tapauksessa homma haiskahti vahvasti siltä, että meille ei taaskaan kerrottu ihan kaikkea. Eli ihan kuten 9/11-lennoissa, MH370-lennossa ja MH17-lennossa, myös tässä Smolenskin lennossa tuntui (ja tuntuu edelleen) olevan jotain todella outoa.

Myös nykyisessä maailmantilanteessa on jotain, joka houkuttelee nostamaan asian esiin juuri nyt, kun Korona-hysteriaa lietsotaan jo toista vuotta ja rokotefirmoille siirretään miljardeja veronmaksajien rahoja. Ja kun vielä miettii miten massiiviset sensuuri-toimenpiteet tällä hetkellä Koronan ympärillä jyllää, ei voi kuin miettiä onko kyseessä toiminta, jolla mahdollisesti ennaltaehkäistään erinäisiä lento-onnettomuuksia… 😉

Löysin muuten tällaisen kohtuullisen tuoreen videon aiheeseen liittyen (alla). Siinä annetaan ymmärtää, että lentokoneessa olisi mahdollisesti tapahtunut räjähdyksiä. Lisäksi siinä kerrotaan, että yhden lennolla olleista (Anna Walentynowicz) poika oli joutunut uhkailun kohteeksi kerrottuaan, että hänelle lähetettiin ihan väärä ruumis. Ihan mielenkiintoista. Juuri tämän takia vanhoja juttuja pitäisi aika ajoin kaivella esiin…

Onko jollain tämän blogin lukijalla tarkempaa tietoa tästä tapahtumasta? Kaikki linkit kiinnostaisi…

5 kommenttia artikkeliin ”Otteita unholasta, osa 1: Smolenskin lento-onnettomuus

 1. Heip, olet aikan hyvin jäljillä tuon Smolenskin jutun kanssa. MUTTA tärkeintä turman syytä et osannut luultavasti yhdistää, sillä se tapahtuma oli 2006 Puolan aluevesiltä löydetty yli 110 miljoonan barrelin öljyesiintymä. Silloinen Puolan johto olisi halunnut toimia samoin kuten Norja aikoinaan, eli kansallistaa siitä saatavat hyödyt. Kuinka ollakkaan; tapahtui onnettomuus…… Eli USA + Mossad löi 2 kärpästä yhdellä iskulla. Sai Puolan johdon vaihdettua, öljyt jenkeille ja Venäjää taas voitiin kätevästi syyttää siitä… Hienoa blogityöskentelyä ja onnea kaivelu ”operaatioissasi”.

  Vastaa

  1. Oho. No en ollut kyllä kuullutkaan tästä. Olisko sulla vielä jotain linkejä, joista voisi päästä teorian tutkiskelun alkuun?

   Vastaa

 2. Tarkoitukseni oli vain kysyä, että olisiko jotain linkkejä sivuille, jossa selitettäisiin tuo öljyesiintymän ja Smolenskin yhteys. En ensisilmäyksellä löytänyt lähettämistäsi linkeistä mitään siihen viittaavaa…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *