Levelin haastattelussa Myytinkertojat

Alla hyvä keskustelu, jossa käväistään todella monessa kiinnostavassa teemassa. Vähän jäi kaivelemaan se, että siinä sivuutettiin aika isosti ns. ”eliitti-aihe”. Sehän ei ole mikään salaliittoteoria, että maailmassa on pieni määrä ihmisiä, joilla on todella massiivinen taloudellinen ja teknologinen valta. Se on ihan fakta ja tuo pieni porukka myös käyttää valtaansa ja sen vaikutukset ovat nähtävillä kaikkialla – toisin kuin ”demokraattisesti valitun” poliittisen nuketeatterin piiperrys tai tanssi, jonka koreografia tuntuu välillä olevan juurikin kotoisin sieltä kulissien takana toimivalta poppoolta.

Mutta tosiaan, tämä oli vain pieni puute tai seikka, jota itse olisin nykyisessä maailmantilanteessa käsitellyt hieman enemmän. Erinomaista höpinää!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *