Yksi kommentti artikkeliin ”Pyramidi voimalaitoksena

 1. Luulen, että tämä pyramidi teknologia tiedetään, mutta se on salattu koska se astuisi öljybisneksen ja kaiken sähkötuoton liian isoille varpaille. Ilmaista ja puhdasta energiaa. Se tekisi myös ilmastonmuutos hömpästä, jolla kerätään rahaa veronmaksajilta jonnekin (ehkä Bill gatesin auringon pimennys projektiin https://newspunch.com/bill-gates-sun-dimming-project-is-getting-closer-to-reality/ sekä: https://www.thesiriusreport.com/technology/list-us-patents-related-weather-modification/ ), täysin turhan jota se on muutenkin. Onko tämä sama teknologia jota Nikolav Tesla kehitti? Mielikuvitusta kun virittelee niin ”Maanjäristys valot” joista videolla mainittiin, saattavat kertoa myös toisen suuntaisesta toiminnasta, viitaten linkin patenteihin, eli kun kohdistetaan radioaaltoja tms. säteilyä tiettyyn paikkaan niin saadaanko niillä aikaiseksi maanjäristystä, tsunamia tai suuria säämuutoksia? Näitä valoja kun on sanottu näkyvän vähän ennen kuin järistykset on tullut.

  Linkin takana olevista patenteista yksi:

  1. US20120117003 – GEOENGINEERING METHOD OF BUSINESS USING CARBON COUNTERBALANCE CREDITS

  …Abstract

  (EN)

  A business method for providing an emissions trading approach value to products and services that provide active cooling of the Earth that provides a sustainable means for global cooling strategies to achieve commercial value, in order to drive development and real-world application of these approaches, comprising the steps of manufacturing a light-scattering nanoparticle (527), deploying the stratospheric nanoparticles for reducing solar radiation incident on the Earth (537), receiving Carbon Counterbalance Credits in exchange for the local, national, regional, or international benefits derived from said deployment (547), and derives income from selling said credits in order to create a sustainable and viable business (557). Systems, devices, and agents for deployment in accordance with the business method are also disclosed

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *