Danny Jowenko ja hauska synkka

Tänään kävi hauska ”synkronisiteetti”. Tutkailin pitkästä aikaa 9/11-tapahtumien taustoja ja sitä missä ns. 911-totuusliike tällä hetkellä seilaa. Kävin mm. katsomassa uusimmat videot https://911truth.org -sivustolta. Suosittelen muuten muillekin – siellä on myös virallista teoriaa tukevia tutkimustuloksia esim. Pentagonin osalta. Tosin senkin osalta tuotiin esiin, että manuaalisesti lentokonetta tuskin saatiin taloa päin lennettyä ja siitä on tulossa myöhemmin lisäinfoa.

Palautin mieleen myös henkilöitä, jotka ovat kuolleet epäilyttävissä olosuhteissa tai vähintään ennen ”oletettua kuolinikää”. Tällaisia henkilöitä ovat olleet mm. Barry Jennings, Kenny Johannemann ja Danny Jowenko. Ja onhan meillä kotimaassakin yksi nimi: Hannu Yli-Karjanmaa.

Näitä henkilöitä yhdistää se, että heidän kaikkien puheet ovat olleet ristiriidassa valtamedian tuputtaman ”virallisen salaliittoteorian” kanssa. Varsinkin Barry Jenningsin kuolema vain päiviä ennen virallisen NIST-raportin julkistamista on herättänyt suuria epäilyksiä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan kaikkien heidän puheisiin ja kirjoituksiin.

Niin ja mikä se synkronisiteetti siis oli? No se oli se kun olin juuri katsellut videota, jossa kerrotiin Danny Jowenkon kuolemasta (Alankomaissa), sain puhelun vieraasta numerosta ja se tuli Alankomaiden suuntanumerosta (iPhone näyttää maan nimen ruudulla). Nää on taas näitä sattumia, joita tulee välillä tavallista tiheämpään tahtiin. Ja aina ne hymyilyttää 🙂

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *