David Whitehead bannattu?

Näyttäisi siltä, että kaikki David Whiteheadin videot on kadonneet Youtubesta. Eli äijä on varmaan bannattu. Tällaista näyttää:

Harmi juttu, koska viittasin juuri parissa aiemmassa jutussa hänen videoon.

Toivottavasti David ja muutkin alkavat toimimaan mahdollisimman pian kuten James Corbett eli kaikki materiaalit ja videot omalle nettisivulle ja serverille ensisijaisesti! Sitten niitä voi jakaa muihin kanaviin, jolloin ei haittaa vaikka isoveikka alkaisi sekoilemaan.

2 kommenttia artikkeliin ”David Whitehead bannattu?

 1. Kyllä David minusta oli varautunut tällaiseen tilanteeseen. En sitten tiedä onko ihan kaikki matsku mikä oli Youtubessa jemmassa, mutta näyttäisi aika paljon oleellista matskua olevan jemelissä:

  https://www.dwtruthwarrior.com/blog#/

  Itse olen myös nykyään alkanut pyöriä…onko oikea termi vaihtoehtoinen some eli siis MeWe, Gab jne ja niissä on aika paljon kuhinaa.

  Sain tänään vähän ihmisiä sekaisin Facebookissa kun jaoin tämän blogin koronakirjoituksen, mutta kyllä Facebook, Twitter, Youtube jne…alkavat olla taakse jäänyttä elämää.

  Aina silloin tällöin voisi korostaa tuota Token Tubea joka on suomalainen vaihtoehto Youtubelle ja ainaskin Blokkimedialta tulee hyvää matskua sinne.

  En tiedä saisiko tässä mainita MV – lehteä ja jätetään nyt sen sisältö sivuun, mutta he ovat rakentaneet omat yhteisönsä esimerkiksi Gabiin ja Mindsiin.

  Vaikka itseäkin maailman tilanne välillä ahdistaa ja ahdistaa se, että ihmiset eivät oikeasti ymmärrä mitä ympärillä tapahtuu, niin ei tämä mikään toivoton tilanne ole.

  Sinällään joo, että teemassa pysytään: niin jos narratiivi on koronahysterian vastainen, niin oma serveri on se kova juttu, mutta kyllä ihan kivasti uusia somepalveluja on tullut.

  Ei siis masennuta vaan viedään viestiä eteenpäin!

  Vastaa

  1. Kappas. Kiitos linkistä! Pitänee lopettaa kokonaan youtube-linkkien tekeminen, koska ne näyttäisi muuttuvan hyvin nopeasti kuolleiksi linkeiksi…

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *