Truth Warrior aka David Whitehead vauhdissa

David Whitehead on viime aikoina ollut aikamoisissa liekeissä. Miten se ehtii tekemään noita videoita, kun itse en ehdi edes katsomaan niitä samassa tahdissa? Kaikki videot löytyy täältä: https://rumble.com/user/dwtruthwarrior

Davidin nettisivut on toistaiseksi vielä hieman epäloogiset. Esim. blogi-osiosta ei löydy uusinta videota, mutta yllättäen se kuitenkin löytyy saitin etusivulta. Noh, eiköhän tuokin tuosta selkiinny vähitellen.

Jos joku ei tiedä niin David pyörittää Michael Tsarionin kanssa myös Unslaved -nimistä saittia, josta löytyy varmaan satoja tunteja erilaista materiaalia erilaisista kummallisista aiheista. Sivuhuomiona todettakoon, että tuolla Unslaved-tuotannoissa viitataan aika usein The Prisoner -tv sarjaan, josta minäkin olen nimimerkkini ottanut. Rakastuin sarjaan jo 2000-luvun alussa.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *